HCL.HR

Dodatni sadržaji za Titanfall 2 stižu u nadi da će igra privući novu publiku

Zoran Žalac 14.04.2017.   •   5 komentara


Respawn Entertainment priznao je kako im komunikacija s fanovima nije bila najbolja pa su za ispriku otkrili plan nadogradnji Titanfalla 2 kroz iduća tri mjeseca.

titanfall 2 colony reborn

Titanfall 2 je u čudnoj poziciji – igra je dokazala svoju kvalitetu i sav dodatni sadržaj dobiva besplatno. Međutim, prodaja nije bila naročito uspješna pa se Respawn bori s privlačenjem nove publike, a tome vjerojatno ne pomaže činjenica da neki smatraju kako je tim već prekrižio Titanfall i bacio se na Star Wars projekt.

Respawn je prošlog mjeseca priznao kako nisu dobro komunicirali s fanovima o budućnosti igre te da će ubuduće pokušati biti transparentni po pitanju dodatnog sadržaja. U tu svrhu danas su otkrili što sve stiže do sedmog mjeseca ove godine.

Najava nije bila konkretna, a umjesto otkrivanja doznali smo samo da uskoro stiže više novih mapa – klasičnih i Live Fire, jedan novi titan, dva primea, a zatim bi trebao uslijediti i DLC zvan A Glitch in the Frontier. S obzirom da sve to dolazi besplatno, fanovi se vjerojatno neće žaliti.

titanfall-2-road-ahead

Označeno sa: , ,

Komentari (5)

  • funky0308

    14.04.2017 - 12:32

    TF2 je dobar, stvarno je dobra igra ali moj razlog, zasto je vise ne igram je cinjenica da online igre rijetko kada igram, odnosno ne igram multy player matcheve. Posto se danas sve zivo i nezivo bazira na online segmentima igre, a i dalje se uporno forsira samo to – svejedno mi je sto im se dogadja. Ja bih stvarno htio da se gejming vrati i nama solo igracima. Jbte, ne mozes nista danas odigrati ako nemas petnaest prijatelja koji imaju zivotinje od PCa i svi vole vas taj zanr kojega bi ti igrao. Da sam imao “stabilniju” ekipu za Division, igrali bi ga i danas. Ista stvar vrijedi i za TF2, dajte nam vise solo kampanje, DLCa koji ce dobijeti barem 15min neke nove price ili prosirenje postojece. Mozda ne misle tako svi ali ja bih stvarno htio da se stvari promjene i da ne moram cekati Naughty Dog svaki puta kada hocu igrati igru sam. (naravno da ND nije jedini, namjerno sam tako napisao)

    • Zoran Žalac

      @funky0308, 14.04.2017 - 12:39

      Ono što mene muči u tom pristupu jest recimo nepostojanje opcije da igre kao što je The Division u dogovoru s prijateljima kupiš recimo u 4 primjerka za cijenu tri igre (u najgorem slučaju). Mislim, bude takvih ponuda, ali obično tek kasnije, a ne po izlasku. Treba definitivno više takvih popusta, iako razumijem da se to kod digitalnog sadržaja može iskorištavati.

    • funky0308

      @Zoran Žalac, 14.04.2017 - 16:20

      Istina ali iskoristavati se moze, manje-vise sve i svasta. U pravu si, ako se vec forsira takav IP ili kako to vec nazvati, onda je ovakva ideja, zapravo, odlican marketinski potez. Dobra fora

  • Negan

    14.04.2017 - 15:23

    Ovo mi je cak i primamljiv naslov, ali previse gameplayom nalikuje na IW, a sam bog zna da mi je on brzo dosadio.

    • funky0308

      @Negan, 14.04.2017 - 16:22

      Puno je brza i otvorenija igra od IWa, a bas ti Titani su jaka stvar, odnosno mehanike borbe sa i bez Titana. Meni je ovo jedan od boljih FPSova unazad par godina. Bude i free vikenda pa svakako probaj ako uhvatis vremena.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?