HCL.HR

Od 11. mjeseca kooperativno igramo Asterix & Obelix XXL 3 – The Crystal Menhir

Stjepan Fikter 14.08.2019.   •   0 komentara


Samostalno ili u društvu, nova avantura junaka Asterixa i Obelixa fokusirana je na kristale koji će imati značajnu ulogu u ovome nastavku.

Nova igra u kojoj glavnu ulogu imaju Asterix i Obelix ima datum izlaska. Punim nazivom – Asterix & Obelix XXL 3 – The Crystal Menhir igramo od 23. 11. na PC-u, PlayStationu 4, Xboxu One te Nintendo Switchu. Ako su vam nedostajali magični napitci, ovaj datum možete zaokružiti u kalendaru.

Ovaj nastavak imat će potpuno novu radnju što je potpuno očekivano, a gameplay će se fokusirati na istraživanje, borbu, zagonetke i skupljanje uz mogućnost rješavanja sporednih zadataka. Reklo bi se: sve što se i očekuje od jedne 3D avanture. Također, uz poznate likove koji će imati svoju prisutnost unutar igre, upoznat ćemo i neke nove.

Ipak, najveća novina koja će nas dočekati u XXL 3 – The Crystal Menhir, odnosi se na mogućnost kooperativnog igranja pa će tako oba junaka sudjelovati u avanturi. Iako je otkriven datum izlaska, koji i nije toliko daleko, priloženi trailer nažalost ne prikazuje previše gameplaya pa ćemo se morati strpjeti do konkretnijeg prikaza igre.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?