HCL.HR

33 Immortals je kooperativna igra za 33 igrača

Zoran Žalac 12.06.2023.   •   2 komentara


Od kreatora uspješnih igara Jotun i Spiritfarer dolazi nam akcijski naslov 33 Immortals koji će na isti ekran staviti do 33 igrača istovremeno.

Kooperativne igre najčešće se igraju u grupama po dvoje, troje ili četvero igrača. Neke ambicioznije idu do 8 ili 16 igrača, ali tu stvari najčešće staju. Ne i u slučaju nove igre 33 Immortals. Novi naslov kreatora Jotuna i Spiritfarera donijet će, kako sam naziv sugerira, kooperativnu akciju za 33 igrača istovremeno.

33 Immortals bit će roguelike tip igre izometrijske perspektive. Igra će biti inspirirana Danteovom Božanskom komedijom, a igrači će kontrolirati proklete duše u pobuni poput božje osude te će se udruživati u raidovima. Svaki će igrač moći imati svoje specifične karakteristike (perkove) te oružja, a oružje će se moći nadopunjavati grijesima i umijećima.

Igra je zamišljena kao brzi multiplayer naslov u kojemu će raidovi trajati kratko. Olakotna okolnost je i ta što će postojati matchmaking za igranje, tako da ne morate imati 32 prijatelja za igranje.

Komentari (2)

  • Cone3006

    12.06.2023 - 20:32

    Mene podseća na neku lošu kopiju Hadesa

  • Samson

    12.06.2023 - 21:43

    Proveo sam jedno 100 sati na igri Spiritfarer tako da na tu igru sve preporuke, a onda imam povjerenja i u ovu igru .

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?