HCL.HR

Ubisoft razmatra opciju da doda New Game Plus u Assassin’s Creed Origins

Petra Rukav 09.01.2018.   •   12 komentara


Francuska izdavačka kuća Ubisoft uslišila je molitve zajednice pa traži načina da implementira New Game+ opciju kao dio nadolazećeg ažuriranja za pješčani Assassin’s Creed Origins.

ac origins new game plus

Nakon brojnih molitva koje su vjerni fanovi Assassin’s Creed serijala te ljubitelji još uvijek friške avanture u drevni Egipat uputili bogu Ubisoftu, isti se napokon oglasio s viješću da će uslišati njihove jadikovke. Naime, francuska izdavačka kuća poznata po dugogodišnjim franšizama shvatila je da je vjerojatno došlo vrijeme da u jedno od svojih brojnih ažuriranja za Assassin’s Creed Origins uvede i opciju New Game+.

„Znamo da brojni članovi zajednice traže New Game+ mod. Trenutačno istražujemo mogućnost da ovu opciju implementiramo u buduće ažuriranje“, poručili su iz Ubisofta.

Naravno, to nužno ne znači da ćemo prilikom sljedećeg ažuriranja dobiti traženu opciju, međutim, vjerojatnije je da će se Ubisoft potruditi i dati nam mogućnost da ponovno započnemo pustolovinu s Bayekom od Siwe sa svim legendarnim i manje legendarnim oružjima koje smo pokupili prilikom prvog, drugog ili čak petog prelaženja.

Komentari (12)

  • SanKa

    09.01.2018 - 13:29

    što je točno new game + ?

    • Petra Rukav

      @SanKa, 09.01.2018 - 13:36

      Piše ti na samom kraju članka.

    • Cro-K

      @Petra Rukav, 09.01.2018 - 13:39

      Koja je poanta započinjanje igre sa legendarnim oružjima? Zar igra onda ne postane pre lagana?

    • Eldar Tutnić

      @Cro-K, 09.01.2018 - 13:45

      Zavisi 😀 Meni je lično bila prelagana i ovako, tek je dobila na izražaju prava snaga igre kad sam isključio HUD, eh tu bgm treba legendarno pogotovo ono iz FF XV 😀

    • SanKa

      @Petra Rukav, 09.01.2018 - 14:14

      pročitao sam taj dio, ali kao i diskutant ispod mene nisam skužio točno poantu. Niti jedan Creed dosad nije imao tu opciju, ne vidim smisao da kreneš igru ispočetka sa najjačima oružjima, oklopom itd.

    • Petra Rukav

      @SanKa, 09.01.2018 - 15:02

      I to ti piše u članku.

    • phoda

      @SanKa, 09.01.2018 - 15:43

      Zapocnes novu igru sa svim itemima. Ali skaliraju ti se neprijatelji takodjer ako be i vise tako da u nekim igrama bude teze pa bez legendary i slicno itema je dosta tesko. Kako ce izvest u origins cemo vidit.

  • ANGMAR

    09.01.2018 - 14:31

    Po meni je valjda bit ovakve igre istražit svaki kutak mape i uživat u priči i questovima.
    Ne znam zašto bih išao drugi put ponovo… sve vidio, svugdje bio…

  • kujaxx

    09.01.2018 - 15:02

    Pošto je riječ o novom Assassins creed naslovu,borbe nisu kao prije da možeš potamanit pola vojske s mape samo tako, stoga mi se ova ideja za new game+ sviđa jer ćeš moći ipak na početku okusiti onaj God Mode 😀

    • moordrak

      @kujaxx, 09.01.2018 - 17:03

      Kako to misliš, “ne možeš potamaniti pola vojske sa mape”? Pa očistim cijelu utvrdu zajedno sa kapetanima dok čuvari pišaju čak i bez nekog specijalnog oružja. A predator bow? Bilo koji? Niti te vide niti znaju gdje si. Od muke, sami počnu nosit leševe na hrpu. Ako potpališ požar? Onda tek ne znaju tko im glavu nosi. Ili recimo, kada imaš hrpu čuvara oko ovih što transportiraju zlato, svi su oko vatre, jel tako, e pa pljuni jednu strelicu za spavanje u vatru i njih 10 instantno legne na pod. Popikaš ih k’o ražnjiće…

  • moordrak

    09.01.2018 - 17:20

    Lijepo od Ubisofta što sluša gamere, ali game+ me neće nagovoriti na ponovni prijelaz. Nakon platine, nemam više što raditi u Originu. Ako izbace kakav dobar DLC možda se vratim Bayeku i ekipi “skrivenih”. Do tada, tiSbaH 3ala xeir maSr!

  • Portalman

    09.01.2018 - 18:23

    Dobra ideja,još da mogu pokrenuti ovu igru.
    ja još uvijek igram neki stari ac.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?