HCL.HR

Ace Combat 7: Skies Unknown priprema se za polijetanje početkom iduće godine

Stjepan Fikter 22.08.2018.   •   5 komentara


Fanovi Ace Combata serijala te ljubitelji virtualnog letenja dobit će dozvolu za polijetanje u ranoj 2019. godini s time kako će prvo motore zagrijati konzolaši, a dva tjedna kasnije i piloti na osobnim računalima.

Ace combat 7: Skies Unknown

Iako smo Ace Combat 7: Skies Unknown trebali igrati ove godine, kontrolori leta nisu dali dozvolu za polijetanje pa ćemo se morati strpjeti do početka iduće godine. Točnije, Skies Unknown polijeće prema konzolama 19. 01. 2019. s time kako će na PC-ju biti dostupan od 01. 02. iste godine.

Osim datuma izlaska, stigao je i novi trailer koji se fokusira na radnju koja se odvija na istim lokacijama iz Ace Combata 3 te 4. Kako je riječ o novome nastavku u serijalu, možemo očekivati nova oružja, super oružja te avione poput  A-10C Thunderbolt II, F-35C i Rafale M.

Također, kako bi doživljaj letenja bio još bolji, uz PS VR misije koje će biti dostupne u PS4 verziji igre, Thrustmaster je za Xbox One verziju priprema T.Flight Hotas 4 Ace Combat 7: Skies Unknown Edition letačku palicu dok će za PS4 biti dostupan Ace Combat 7 HOTAS Flight Stick tvrtke Hori.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • pleto

    22.08.2018 - 08:55

    T.Flight Hotas 4 je za ps4 kolko sam ja čitao, a hotas one je za xbox, oba su kompatibilna s pc-em, hori ima svoj jostick za ps4 i pc. Horijev mi je odvratan, izgleda ko da sam ga ja sklepao, izgleda jeftino i kockasto bez nekog dizajna

  • Strahinja Radonjic

    22.08.2018 - 23:10

    I dalje pamtim Tom Clancy’s HAWX 1 i 2. Prešao sam ih bezbroj puta. Ovo je brutalno takođe, lepše od DCS-a ali nije realističnije naravno ali zato ima priču. Zna li neko filmove ovakve tematike osim Top Gun-a. 😀

    • vragec25cro

      @Strahinja Radonjic, 23.08.2018 - 00:19

      Drugi svjetski rat ako te zanima:Red tails,kineski tigrovi,pearl harbor,a ima i još pa proguglaj malo.Za novije typa top gun mislim da nema baš nešto.Gledao mislim 2-3 slična i jednu parodiju na top gun kakvi frajeri.To sve kaj se mogu sjetiti o avionima filmoci.P.S. ima o prvom svjetskom ratu isto par komada.(gledam nekih 60-70 filmova mjesečno).

    • Strahinja Radonjic

      @vragec25cro, 23.08.2018 - 15:24

      Wow, svaka čast! To ti je negde u proseku 2-3 filma dnevno? Da li bi mi preporučio neke od kojih si gledao? 🙂 Mene kad ljudi pitaju šta bih im preporučio ja uvek kažem Ex machina, Alien Covenant, Assassins Creed i Predators. Nekako ti filmovi su mi ostavili najbolji utisak od ostalih što sam gledao. I hvala za ove gore predložene, pogledaću ih 100%.

    • vragec25cro

      @Strahinja Radonjic, 24.08.2018 - 00:21

      To ja na poslu,treba ubiti 8h.Složio bih se s tim.Ja ih previše pogledam tako da ih baš niti ne upamtim.Ali pokojni,crveni vrabac,normalno kum prva dva,12 gnjevnnih muškaraca,a od ovih malo novijih deadpol 2.:)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?