HCL.HR

Ambiciozna avantura Beyond a Steel Sky odgođena je za 2020. godinu

Hrvoje Smoljić 05.12.2019.   •   4 komentara


Ljubitelji kompleksnih avantura smještenih u zanimljivim svjetovima još će malo pričekati kako bi otkrili sve misterije koje skriva ovaj nastavak kultnog klasika.

Još sredinom ove godine Britanski studio Revolution Software donio nam je prikaz svoje igre Beyond a Steel Sky.  Osim što smo tada vidjeli o kakvoj će se otprilike avanturi raditi, saznali smo i vrlo ambiciozan planirani datum izlaska. No, čini se kako je taj plan ipak bio previše optimističan te je izlazak igre pomaknut za nekoliko mjeseci.

Originalno zakazan za izlazak krajem 2019., Beyond a Steel Sky odvest će nas u otvoreni svijet kojim vlada napredna umjetna inteligencija. Proizvođać će dodatno vrijeme iskoristiti da ispolira određene segmente gameplaya, ali i da dodatno poboljša vizualni i tehnički aspekt igre. Takva odluka zapravo i ne čudi s obzirom kako se radi o opsežnoj igri koja nudi dinamičan svijet, kompleksnu priču, te mnošto neskriptiranih mogućnosti napredovanja.

Opseg projekta toliko je ambiciozan da ni sam proizvođač nije siguran kada će uspješno implementirati sve što želi. U skladu s tim, približan datum izlaska će s nama podijeliti tek početkom iduće godine. Do tada, podsjetite se kako igra izgleda s službenim trailerom:

Komentari (4)

  • blacklist0907

    05.12.2019 - 21:58

    Ovo se cini zanimljivo

    • Stitrek

      @blacklist0907, 06.12.2019 - 18:38

      Da, Revolution Software je napravio odlični Broken Sword serijal tako da bi ovo trebala biti interesantna futuristička avantura.

    • blacklist0907

      @Stitrek, 06.12.2019 - 19:08

      Broken sword je vrh vrhova

  • Indigo83

    08.12.2019 - 01:38

    A napravili su i Beneath a Steel Sky iz 1994,čiji je ova igra spiritualni nasljednik (moguće i direktan nastavak)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?