HCL.HR

AMD potvrdio da Everybody’s Gone to the Rapture stiže na PC

Zoran Žalac 29.03.2016.   •   5 komentara


Donedavna PlayStation 4 ekskluziva The Chinese Rooma uskoro bi se trebala pojaviti na Steamu, otkriveno je iz novog drivera za AMD-ove grafičke kartice.

everybodys-gone-to-the-rapture

Tvorci Dear Esther prerade prošle su godine izbacili istraživačku avanturu Everybody’s Gone to the Rapture ekskluzivno za PlayStation 4 konzolu. Premda ista nije pokupila neke bajne kritike, mnogi bi željeli uživati njezinu britansku atmosferu na jačoj PC platformi uz bolje vizuale i glađu izvedbu. Ranije smo dobivali neke naznake da bi se to moglo ostvariti, no u međuvremenu do toga ipak nije došlo.

Ipak, AMD je nakon jučerašnjeg otkrivanja Watch Dogsa 2 kao DX12 naslova sada prije vremena otkrio još nešto – da Everybody’s Gone to the Rapture doista postoji u PC izdanju. Naime, nova verzija Radeon drivera donosi optimizacije upravo za navedenu igru, što bi značilo da je ista pred vratima. Službene najave još nema, ali teško je povjerovati da bi se AMD zabunio oko ovoga. A da su to naveli zabunom, brzo bi to ispravili.

Dolazak ekskluzivnih PS4 igara na PC, barem onih indie produkcije, nije strana stvar. Ranije ove godine na Steamu je isto tako bez već pompe osvanuo izometrijski shooter Helldivers.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • LegaGames

    29.03.2016 - 16:56

    Super,vjerojatno neće biti free to play,haha! 🙂

  • littlestorm99

    29.03.2016 - 18:25

    Ma sjajno

  • mokrEE

    29.03.2016 - 20:05

    mene muci jedna stvar vezana uz ovu igru i znam da sam na hcl-u to citao, dakle, kod prvih najava bilo je receno da cemo moci birati izmedju 6 igrivih likova, da ce postojati ostali interaktivni likovi u igri, i da se igra nece odvijati NAKON smaka svijeta vec sat vremena prije smaka svijeta. bilo je govora i o tome da ce svaki prelazak igre trajati upravo tih sat vremena i da ce postojati mogucnost sprijeciti taj smak svijeta ocito nekakvim triggerima. siguran sam da nisam falio jer mi je u pocetku sve to bilo puno zanimljivije nego sada. jesu se developeri kasnije predomislili oko price ili su ono bila samo nagadjanja?

    • fez

      @mokrEE, 29.03.2016 - 23:38

      Jedino od toga što si naveo je to da se radnja događa nekoliko sati prije “uznesenja”. Ne biraš likove nego otkrivaš priče mislim 6 likova. Dobra je priča i atmosfera al malo je dosadna igra. Hodaš užasno sporo i to je u biti sve što radiš. Radije gledam drugog dok igra… 🙂

    • morphine_child

      @fez, 30.03.2016 - 19:31

      Možda u PC verziji omoguće brže kretanje 🙂

      I Dear Esther je bila “dosadna” igra, al vizualije su bile impresivne pa je bila vrijedna igranja, nadam se tako i s ovim.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?