HCL.HR

Besplatno zaigrajte Anno 1800 ovaj tjedan

Stjepan Fikter 02.09.2021.   •   3 komentara


Za proslavu izlaska novog DLC paketa koji omogućava izgradnju nebodera, Anno 1800 možete isprobati besplatno, ali ne i graditi navedene nebodere.

Anno 1800 postao je još bogatiji sadržajem zahvaljujući The High Life DLC paketu koji je sada dostupan svim vlasnicima Season 3 Passa. Novi paket fokusiran je na izgradnju nebodera i ostalih elemenata koji su postavili temelje moderne ekonomije.

Osim novog plaćenog sadržaja, igra je dobila i besplatnu Game Update 12 nadogradnju s kojom su stigla različita poboljšanja. To uključuje niz generalnih izmjena, promjene u balansu, ispravke bugova te druge gameplay izmjene i novitete. Uz to su developeri odlučili proslaviti izlazak posljednjeg DLC paketa treće sezone tako što je Anno 1800 besplatan za igranje.

Doduše, igra nije besplatna za stalno nego se može isprobati do 6. 9. ako imate Ubisoft Connect račun. Ekipa koja se odluči testirati igru moći će uživati i u multiplayeru, ali neće imati prilike isprobati The High Life DLC kao niti sve prijašnje pakete s dodatnim sadržajem. To i nije toliki minus jer je i bez plaćenog sadržaja igra zabavna za ubiti sate i sate dok se izgrađuje vlastito carstvo.

Komentari (3)

  • Zoran Zabac

    02.09.2021 - 09:29

    Koliko je ovo potcjenjena igrica

  • divjakdivji

    02.09.2021 - 09:30

    Anno 1404 mi je nekako ostao u najljepšem sjećanju

  • BoneDigger

    02.09.2021 - 16:40

    Mani najbolji Anno do sada. Igrao sam ih sve osim prvog.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?