HCL.HR

Apex Legends u 15. sezoni donosi novu mapu, predstavljen je novi lik – Catalyst

Zoran Žalac 18.10.2022.   •   7 komentara


Sljedeća sezona Apex Legendsa kreće u jedanaestom mjesecu, a novosti uključuju sustav darivanja, dodatnu mapu i novu legendu zvanu Catalyst.

Petnaesta sezona Apex Legendsa nosit će naziv Eclipse i krenut će 1. 11. Za sada imamo nekoliko osnovnih informacija, a više će uslijediti u nadolazeća dva tjedna.

Kako je običaj sa svakom novom sezonom Apexa, i ova će nam donijeti novog igrivog lika. Ovoga puta bit će to Catalyst. Punim imenom Teressa Smith, Catalyst je defanzivna terraformerica koja uz pomoć ferrofluida ima moć manipulacije terenom.

U ovoj sezoni dolazi i nova mapa, ali o njoj za sada ne znamo ništa osim da će biti smještena “u sjeni Boreasa”, jednog od planeta u Outlandsu.

Od drugih novosti vrijedi spomenuti novi sustav darivanja predmeta. Kao i ostatak igre, sustav darivanja bit će omogućen među različitim platformama. Moći će se dijeliti skinovi za oružja, charmovi i sl. Neće se moći dijeliti Apex Coinsi. Igrači će za korištenje sustava darivanja morati biti minimalno 10. level i moći će poklanjati predmete samo onima koje imaju na listi prijatelja.

Komentari (7)

  • Iron666

    18.10.2022 - 09:13

    Podsjeća malo i na Lillith iz Borderlandsa 😁

    • sallaD

      @Iron666, 18.10.2022 - 11:29

      Više liči na Mayu nego Lilith barem po njenoj faci i frizuri.

  • snooker

    18.10.2022 - 14:35

    propustili ste navesti “glavnu i očito najvažniju ” osobinu ovog lika ako se njih pita…

  • lycker

    18.10.2022 - 17:29

    nebude ni jedna sezona spasila igru koja je postala takvo noob based smeće da to nije istina završit će ko i fortnite malo se diglo prašine tonu debilnog contenta a ne popravljaju prave probleme igre i thats all folks!!!

    • Bubimir666

      @lycker, 18.10.2022 - 20:05

      Baš tako.

    • Paulo Pavicic

      @lycker, 18.10.2022 - 23:04

      Neće završiti kao i fortnite ali to za debilni kontent i probleme je istina

    • lycker

      @Paulo Pavicic, 20.10.2022 - 15:39

      bude bude samo čekaj još malo već se sada osjeti kada nova sezona bude hype puno igrača se vrati ali još više nakon toga i ode jer vide ljudi da svakom sezonom puno nepotrebnog smeća stave u igru a glavne stvari poput tickratea i ostalog ni da se pomaklo.meni je igra 5 puta gora nego je bila kada je imala one osnovne likove.niti su likovi niti oružja a kamoli ostalo balansirano niti će ikada biti.što se tiće mene ja sam gotov s igrom mislim da nakon 14 sezona intezivnog igranja imam pravo reć šta valja a što ne valja.A 15 sezona niti bude išta posebna tako da samo waste of time!!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?