HCL.HR

Apex Legends postaje igra teleportiranja kad igrate kao Loba Andrade

Zoran Žalac 12.05.2020.   •   2 komentara


Danas kreće nova sezona Apex Legendsa pa je korisno upoznati se s potpuno novim likom Lobe Andrade i njezinim mogućnostima koje donosi u borbu.

Respawn Entertainment prošlog nas je vikenda informirao o tome kako će raditi sustav questova u novoj sezoni Apex Legendsa, a sada su odlučili pobliže predstaviti novu legendu – Lobu Andrade. Kao što smo vidjeli u prvom traileru za petu sezonu, Loba je u mladosti svjedočila ubojstvu svoje obitelji od strane Revenanta pa sada traži osvetu. Na putu do te osvete pomaže joj vrlo korisna narukvica koju je ukrala iz jednog super čuvanog pogona.

Narukvica koju pokreće tehnologija Jump Drive zaslužna je za njezinu taktičku vještinu zvanu Burglar’s Best Friend koja omogućuje teleportiranje na lokaciju gdje se narukvica baci. U igri to funkcionira kao da bacate granatu pa Loba ima iznimnu brzinu kretanja.

Osim toga, Loba ima “oko” za krađu pa u blizini kroz zidove može vidjeti epic i legendary loot. Pri tome one te predmete ne mora kupiti ručno već pomoću svoje ultimativne vještine “Black Market Boutique” može teleportirati predmete u svoj invantory te ih podijeliti sa svojim suborcima (ili neprijateljima).

Komentari (2)

  • pleto

    13.05.2020 - 07:17

    Dobra je loba, par puta sam se jučer baš fino izvukao s narukvicom, bolja je za povlačenje nego za napad jer jod pri napadu predugo treba da izvuče ponovno oružje nakon korištenja narukvice. Fora je stavit black market i borit se pored njega pa zamjeniti shield u pola borbe.

  • Starki

    13.05.2020 - 13:17

    Nadam se da će uskoro gameplay na HCL kanalu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?