HCL.HR

Apex Legends mogao bi vam praštati izgubljene mečeve protiv varalica

Josip Klanfar 09.04.2021.   •   6 komentara


Novi video serijal naziva Respawn Responds pokazao nam je kako oni misle ozbiljnije rješavati probleme s varalicama u Apex Legendsu. Jedno od rješenja je oprost nedužnima.

Respawn Entertainment pokrenuo je novi video serijal naziva Respawn Responds u kojemu raspravljaju o stanju Apex Legendsa te nadolazećim promjenama za isti. Vruća tema prve epizode bila je vezana uz varanje u igrama i što se tu konkretno može poduzeti. Redatelj dizajna zadužen za Apex Legends, Jason McCord, objasnio je kako je škakljivo unaprijed pričati o planovima u borbi protiv varanja jer onda se varalicama otkriva kako se developeri planiraju boriti protiv njih.

Međutim, nekoliko je stvari ipak otkrio, a jedna od njih jest planirano uvođenje “oprosta” zbog varalica. To je nešto što dosta multiplayer igara ima, a radi se o tome da ako sustav detektira da ste izgubili ranked meč protiv nekoga tko je varao, naknadno će vam vrati RP bodovi kao da i niste igrali taj meč.

Osim toga, McCord je izjavio kako tim planira uvesti sustav obavijesti, gdje će korisnik koji je prijavio određenog igrača zbog sumnje na varanje, dobiti obavijest ako je taj igrač zaradio ban. Planiraju se poduzeti koraci i protiv onih koji se okoriste igranjem s varalicama, te se ističe kako developeri mogu detektirati takve igrače, samo im treba dosta vremena jer ih moraju ručno pratiti, bar za sada.

Komentari (6)

  • Nemanjazzz

    09.04.2021 - 12:09

    “McCord je izjavio kako tim planira uvesti sustav obavijesti, gdje će korisnik koji je prijavio određenog igrača zbog sumnje na varanje, dobiti obavijest ako je taj igrač zaradio ban”
    .- nekako mi ovo fali u svim competitiv igrama

  • seizure91

    09.04.2021 - 13:22

    Kupio novi komp, skinuo Apex Legends da isprobam PC, prvi meč – skine me haker, instant delete

    • departed1983

      @seizure91, 09.04.2021 - 15:15

      Ti bas u prvom mecu, prva smrt, znas da te skino haker xD
      Apex je igra sa velikim skill gapom, i sto je duze igras ima sve manje “hakera”.
      Ne kazem da ih nema nikako ali ljudi su toliko izvjezbani sa movementom, i sa kontrolom recoila, da novi igraci kada dodju, vrlo lako mogu steci dojam da ih ubijaju hakeri…

    • Tony Ghost 1811

      @departed1983, 09.04.2021 - 20:50

      Tako sam i ja kad sam tek poceo igrat, mislio sam da me je “skinio” haker… Kasnije sam pak saznao za kraber…

    • cromadness

      @departed1983, 10.04.2021 - 09:45

      Ima ih koliko hoces nazalost. U pocetku nisam zelio vjerovati, no onda sam si dao truda nasao i kupio cheat. Mindfuck do koje razine sve mozes nastelati i to tako userfriendly. Nazalost od tada sam prestao igrati isti. Znam da ih ima i u drugim igrama, ali bas u apexu posebno zivcira i ubija taj osjecaj. tj. bar meni je ubilo.

  • blacklist0907

    09.04.2021 - 22:33

    Apex je špica

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?