HCL.HR

Apex Legends je očvrsnuo veće likove da ih ne bude prelako ubiti

Pero Mlinar 17.04.2019.   •   4 komentara


Stigla je nova zakrpa za Apex Legends koja je ojačala neke likove, oslabila neka oružja, a lov na daljinu učinila praktičnijim.

Apex Legends muku muči s hit-boxevima jer likovi u njemu nisu ujednačeni veličinom. Recimo, Gibraltar, koji je div, ima hit-box za 40% veći od malene Wraith. I što sad napraviti? Ljudi su se žalili, primjedbe su upućene, a u Respawnu je odlučeno da će se to riješiti tako da Gibraltara i Caustica (još jednoga Velog Jožu) odsad bude teže ubiti. Jednostavno.

Jedan i drugi tako sad su dobili perk Fortified koji smanjuje primljenu štetu za 10%. Nema tu nekakve finese, ali eto, očito boljega rješenja nije bilo. Gibraltaru su još dodatno pojačali Gun Shield, za svaki slučaj.

Te su stvari uvedene ažuriranjem verzije 1.1.1. koja je osim spomenutog dovela još ponešto toga. Recimo, dalekometni pogodci sad rade više štete (ne znam koliko i o kojoj distanci pričamo, to ne piše), a cimanje oružja je smanjeno. Odnosno, pojačana je preciznost. Pištolj Wingman pistol i mašinka Spitfire ocijenjeni su pak prejakima pa sad dolaze uz manje municije i rade manju štetu. Bog dade, Bog uze.

Inače kad sam već spomenuo davanje, trenutno se u igri održava prvi Double XP event, koji traje do sutra do sedam navečer.

Komentari (4)

  • marko1106

    17.04.2019 - 17:37

    Ne znam ohladio sam se nakon pocetnog onog udara. Treba solo mode definitivno do tad ne vjerujem sa cu se opet zakaciti. Al dobro mozda je i do toga sto zadnjih dana peglam samo singleplayer naslove. Nekako e pozelio stas

    • Agent

      @marko1106, 17.04.2019 - 17:43

      Meni isto nedostaje solo i duo,imam jednog frenda s kojim igram i onda jedan je uvijek random i nije to to,skoro uvijek brzo umiru i odmah izađu ne čekaju da ih se respawna

    • Outback

      @marko1106, 17.04.2019 - 21:35

      Solo samo zato što dobiješ 2 retarda u teamu vecinu vremena, danas kako sam bolestan zaigrao na plejci, do sad igrao na kompu, znači to je nehumano koliko kidara, koliko retarda ima. Obolio sam i dobio 3 tumora odjednom

  • Mah

    18.04.2019 - 07:58

    Taj buff im beskoristan, tenkovi još uvijek padaju najlakše posebno od sačme ili rapid fire oružja

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?