HCL.HR

Apex Legends u budućnosti neće biti samo battle royale igra

Zoran Žalac 02.11.2020.   •   8 komentara


Redatelj Apex Legendsa otkrio je kako je za sada u planu 12 sezona za igru, a ista vjerojatno neće ostati samo na battle royale formatu.

Apex Legends je jedna od najpopularnijih igara Electronic Artsa i sigurna je stvar da se za istu priprema višegodišnja podrška. Ovih dana igra bi trebala dobiti svoju sedmu sezonu, a kako otkriva redatelj igre Chad Grenier u intervjuu za Eurogamer, trenutno je isplanirano 12 sezona za Apex Legends. To jest, tim si je zacrtao kakve legende i kakve mape te modove želi ubaciti u igru u narednih pet sezona. Već će sljedeće godine krenuti s planovima za 13. i 14. sezonu.

Planovi za igru u prvom redu su održati kvalitetu dodatnog sadržaja te ponuditi Apex Legends novoj publici, tj. učiniti igru dostupnim na još platformi. No, među ostalim planovima je jedan zanimljivi – proširiti igru da ne bude fokusirana samo na battle royale format. Slično kako Fortnite ima svoj Creative mod, ali i PvE mod, tako će i Apex Legends u budućnosti donositi sve više eksperimentalnih modova u kojoj se igrači neće boriti jedni protiv drugih. Takvi će modovi biti privremeni i nešto slično smo već okusili ranijih sezona, ali očito je da EA s ovom igrom planira pratiti trendove, kako sadašnje, tako i buduće.

Komentari (8)

  • 312AE

    02.11.2020 - 18:25

    Pa da pisali su, da žele i dodati neku vrstu story moda. U sakom slučaju, još uvjek jako zabavna igra I jedino battle royal koji me zainteresiral I zadržal. Nadam se brzom prelasku na nove konzole i veselim se novoj sezoni.

    • Starki

      @312AE, 02.11.2020 - 23:33

      Vec su dodali nekakav story mode u 5 i 6 sezoni. U 5 sezoni je bilo u obliku teksta i prica je bila nevjerojatno uzbudljiva, a u 6 sezoni su pricu stavili u oblik stripa. I dalje je lijepo vidjeti da jos netko sa ovih prostora cijeni apex kao igru te nije zaokupljen fortniteom kao jedinim battle royaleom za koji su culi.

    • 312AE

      @Starki, 02.11.2020 - 23:49

      Ma je, ali mislim za ozbiljno i coop, te se pisalo da bude svaki char dobil neki svoj storymode. Hvala, pa ima nas par. 😊 Veličina mapa, osječaj pucanja, abilitys, chars i timski rad, sve je to dobro promješano. Najgori tjedan u Apexu mi je bil, kad su isprobavali third person. 😁

  • HoGGaR

    02.11.2020 - 18:34

    E kad bi izbacili Titanfall 3 to bi bilo super…no sad im je Apex odnio svu “pažnju” (očito više zarade).

    • 312AE

      @HoGGaR, 02.11.2020 - 18:46

      Hey, možda bude jednog dana! No nekak mi I Titanfall 3 polako ide u vode Half Life 3, mislim da bi očekivanja bila pre velika!

    • Draloez

      @312AE, 02.11.2020 - 19:05

      C.o.n.f.i.r.m.e.d.

    • Jasterrr

      @HoGGaR, 03.11.2020 - 10:36

      Titanfall 2 je i dalje ludilo od igre. Zabavan MP s puno sadržaja (puno oružja, titana mapa, progresija itd.), grafika se još uvijek drži dobro, matchmaking traje manje od minutu. Ne vidim previše prostora za nastavak s obzirom daje dvojka i dalje jako zabavna i igriva. Možda za nekoliko godina.

  • WalterWolf9

    03.11.2020 - 20:11

    Apex Legends treba da napravi samo jedan mod a to je TDM. S tim modom bi nadmasio i svoju davnu igru MW2. Iskreno Battle Royal koliko je dobar toliko ima i mana, ja sam vise za klasicne modove pa ko je bolji, bolji. Inace ko igra aktivno Apex na PS4 nek me doda: WalterWolf9 pa da zaigramo malo, smorio sam se od ovih random noobova.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?