HCL.HR

ARK: Survival Evolved će usporiti s updateovima do punog izlaska

Juraj Bevandić 07.09.2015.   •   2 komentara


Kao jedna od najpopularnijih Early Access igara, ARK: Survival Evolved dobivao je updateove čak i na dnevnoj bazi. No, to će se do punog izlaska igre promijeniti.

Jedan od glavnih razloga zašto je Early Access period ARK: Survival Evolveda toliko uspješan je to što igra na gotovo dnevnoj bazi dobiva ažuriranja i stalno nagrađuje vjerne igrače s novim sadržajem. Ali čini se kako taj trend neće održati zauvijek.

„Tempo naših updateova će uvelike usporiti kako se bližimo izlasku, jer ne želimo izbacivati nove stvari dok se trudimo ispolirati igru,“ komentirao je nedavno Jesse Rapczak, jedan od tvoraca igre.

Početkom iduće godine možemo očekivati službene alpha i beta verzije, a potom i više informacija o punom izlasku. Također je odao kako će tim uskoro početi raditi na prvoj ekspanziji koja bi trebala dodati hrpu dodatnog sadržaja, a planiraju je izdati par mjeseci nakon izlaska igre.

To su sve dobre vijesti za Ark: Survival Evolved, mislimo da se nitko ne bi bunio na nešto manje sadržaja kako bi se igra dobro optimizirala. A da je igra već od početka early accessa do sada dobila puno sadržaja i zaista se isplati, uvjerili ste se ako ste pratili naš video serijal Život s dinosaurima (inače, nova epizoda stiže možda već sutra).

Komentari (2)

  • 4motionsmb

    07.09.2015 - 17:31

    samo da riješe ovo trzanje i štekanje , ja zadovoljan i ovim 🙂
    naravno , bit će to prava igra u finalnoj verziji koja ne dosadi nakon desetak sati igranja !!

    • Lundvalnaden

      @4motionsmb, 08.09.2015 - 12:40

      jel si probao fixove?
      meni u pocetku vrtilo ispod 10fps jedva, nakon par fixova, launcher options i slično, skočio mi fps na 50. igram bez problema.
      i5, 2,5ghz, 4gb ram, hd 7600m

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?