HCL.HR

Assassin’s Creed 3 Remastered imat će mehanike kojih nije bilo u originalu

Zoran Žalac 14.03.2019.   •   9 komentara


Ubisoft nam je otkrio nekoliko detalja o tome kako su ažurirali gameplay mehanike u remasteru šest godina starog Assassin’s Creeda 3.

Nedavno smo imali prilike vidjeti kako će Assassin’s Creed 3 Remastered poboljšati kvalitetu prikaza naspram originala i njegovih proširenja. Kako nam se bliži izlazak remastera (29. 3.) tako smo dobili informacije o najzanimljivijem dijelu novog izdanja – dodatnim mehanikama gameplaya.

Namjerno kažemo dodatnim umjesto novim jer se ne radi o mehanikama koje već nismo vidjeli u Assassin’s Creed igrama. Naime, AC3 Remastered dobit će ono što su kasnije igre u serijalu predstavile kao novitet. Konkretno, iz Black Flaga će povući sustav slobodnog ciljanja i fićukanja neprijateljima dok je igrač skriven. Connor će u remasteru moći izvršavati dvostruka ubojstva, mini mapa će biti detaljnija, na ekranu će se nalaziti veće količine likova, moći ćemo odabrati neke dodatne kostime, itd.

Označeno sa:

Komentari (9)

  • PsiHoGujaR

    14.03.2019 - 10:59

    Ideš Đurđa

  • op_maniak

    14.03.2019 - 11:05

    SVE VISE I vise u zadnje vrijeme dolaze neki remakeovi,mislim za nas gejmere je odlicna stvar da se prisjetimo opet malo starih hitova jel neki reemakeovi znaju biti bas dobri kao sto smo i vidjeli na res2.Samo se onda pitam sta je sa developerima igara,zar oni nemaju ideje bas za dobre nove igre jel iskreno novijinaslovi uvijek malo i pokleknu jel nemogu biti kvalitzetni kao prethodnici pogotovo ako je rijkec o serijalu igrica rijetko koji je bio uspijesan od prvog do zadnjeg dijela

    • Agent

      @op_maniak, 14.03.2019 - 11:43

      nema,ponekad se presuši sa idejama,isto kao s filmovima,sve manje ima orginalnih,a sve više remakeova

    • funky0308

      @op_maniak, 14.03.2019 - 12:15

      Nije problem manjak ideja, pogotovo ne kod Ubisofta, remasteri nekih igara se traze, trazimo ih mi sami i kada se radi o ovakvim igrama, o kultnim nastavcima CODa, GoWa i sl – vjerujem da vecina gejmera nema nista protiv. Meni je zao sto se, ako se vec ide sa nekim izmjenama pa skoro da dobijama remake, a ne remaster, nisu ubacili jos novije mehanike iz Originsa ili Odysseya. Tesko mi je i Syndicate igrati koliko mi sada fale te stvari koje imamo u novim ACima (da je barem samo to problem sa Syndicateom i Unityem 😀 ) ali na dobrom su putu i mozda jednog dana dobijemo i Syndicate i Unity obogacen novim mehanikama i RPG sustavom kakav ove price i zasluzuju. Setting je odlican u obje, svijetovi su stvarno predobri, ideja i prica dobre ali sam gameplay (meni) je stvarno bio los, cak i nakon hrpe patcheva i bug fixeva.

  • SeaNN

    14.03.2019 - 11:37

    Ovo se uzima svakako! Povratak malo ACu bez rpg mehanika 🙂

  • SanKa

    14.03.2019 - 12:06

    jedva cekam remake MW 2

  • Artyom

    14.03.2019 - 13:46

    Žutilus Creed 3

  • Vass

    14.03.2019 - 17:26

    Šteta što nije ac1,ali i ovo će posližiti

  • ashstash

    15.03.2019 - 08:34

    Islreno su mi bolji origin i odyssey bas ulzbog tih rpg mehanika.. A ac3 sam odigrao do pola i dosadan je nekako… Najgori u serijalu po meni

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?