HCL.HR

Šarmantni Astroneer početkom sljedeće godine napušta Early Access orbitu

Hrvoje Smoljić 15.11.2018.   •   0 komentara


Astroneer će nam izlaskom iz early accessa početkom sljedeće godine pokazati da preživljavanje u svemiru ne mora biti sumorno.

Astroneer je originalno ušao u Early Access orbitu krajem 2016. godine, a 6. 2. sljedeće godine konačno će iz nje i izaći. Astroneer je, za one koji ga nisu imali prilike igrati, pokušaj proizvođača System Era Softworks da unese malo boje u žanr svemirskog preživljavanja – grafički uz šarmantne nisko-poligonalne vizuale, ali i iz gameplay perspektive.

Bez obzira na prisutnost mehanika kao što su skupljanje resursa i izgradnja raznih građevina i vozila, igra ima puno opušteniji pristup cjelokupnom segmentu preživljavanja. Naročito zabavna mogućnost je to što, u društvu s još troje igrača, možete gotovo bez ikakvih ograničenja, terformiranjem u potpunosti promjeniti krajolik nekog planeta.

Puna verzija igre će svemu navedenom dodati i svojevrsnu priču, dodatne mogućnosti promjene izgleda lika, ali i servere koji će omogućiti “cross-play” između PC i Xbox One  platformi. Igra je trenutno snižena na Steamu, a ukoliko ju se odlučite kupiti prilikom izlaska, to će vas koštati 30 dolara, odnosno nekih 200 kuna. Djelić šarenila pogledajte u 1.0 traileru:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?