HCL.HR

Avengers igra donijet će potpuno novu priču

Zoran Žalac 05.02.2018.   •   8 komentara


Nadolazeća Avengers videoigra u režiji tvoraca Tomb Raidera neće se baviti pričom koja je već ispričana u stripovima i filmovima.

avengers-igra

Dok Avengers igra postane dostupna, Marvelovi superheroji možda nam već postanu dosadni i naporni zbog svojih brojnih filmskih izdanja. Srećom, Marvel i Crystal Dynamics dogovorili su se oko jedne vrlo važne stvari – toga da priča Avengers igre ne bude prepričavanje onoga što se dogodilo u stripovima i filmovima.

Naime, službeno je potvrđeno kako će Avengers igra imati potpuno novu, do sada neispričanu radnju. Ne samo to, nego se čini da je svijet Avengers igre zamišljen za dugoročno istraživanje. Iz Marvela kažu da je cilj napraviti univerzum u kojemu će se igrači igrati godinama. Moguće je da time ciljaju na model igre kao usluge, nalik Destinyju ili The Divisionu.

Za razvoj Avengers igre, na kojoj kolaboriraju Crystal Dynamics (tvorci novijih Tomb Raider igara) i Eidos Montreal (tvorci novijih Deus Ex igara), ove je godine angažirano 15 vrhunskih talenata gaming industrije. Timu Crystal Dynamicsa priključili su se ljudi koji su radili na igrama kao što su Batman: Arkham Origins, Dead Space, Uncharted i The Last of Us.

Komentari (8)

  • Kegdon

    05.02.2018 - 13:26

    Miriše na dobro ali ne znači da će bit ukusno.

    • DjokaBA

      @Kegdon, 05.02.2018 - 18:13

      Vala meni sad mirise na lose, nakon ove vesti. Ne moraju filmove da ubace, ali mogu stripove, ima ih milion i mogu neku sagu da ubace. Ovako ce potencijalno prica biti slaba, mada ozbiljna ekipa radi na njoj, pa imam nade i dalje.

  • ck7

    05.02.2018 - 20:14

    Ako je Marvel fransiza pa valjda bi bilo u redu da igram kao Iron man il nest tome, u dobroj i dugoj singleplayer igri…a ne igri kao usluzi sta moze znaciti puno previse toga….i previse genericnih likova…i ako je online naslov k tome, a mora biti…ma krasotica od vijesti…

  • Adam Jensen

    05.02.2018 - 20:33

    Oko oni ne naprave dobru igru ne znam ko će

  • Grimmzard

    06.02.2018 - 08:32

    Ovaj Square pravi sve i svasta, nece mi nikad izac FFVII remake qq

  • goldfinger

    06.02.2018 - 10:33

    Jaka je ekipa koja radi na ovom projektu-trebalo bi to biti ok…

  • RaspudicT1986

    06.02.2018 - 12:31

    Nadam se dobrom projektu ali nekako sumnjam

  • besantesteras

    06.02.2018 - 20:31

    Meni ovo izgleda obećavajuće i koliko god da omanu, meni su sve igre Square Enix-a odlične, da ne pominjem Eidos Montreal i Crystal Dinamics, koji nikad nisu izneverili. Baš po mom ukusu. šteta što će se ovo dugo,… možda čak i do izlaska next-gen konzola (iliti ”konzole”)!!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?