HCL.HR

Baby Yoda uz pomoć moda sije strah i trepet u Star Wars Battlefrontu 2

Hrvoje Smoljić 03.03.2020.   •   4 komentara


Baby Yoda mod za Battlefront 2 pokazuje kako nešto naizgled bezopasno i slatko može vrlo lako biti pretvoreno u scenarij za kakav horor film.

Veliki ste ljubitelj serije Mandalorian? Gnjavite sve oko sebe s Baby Yoda memeovima? Odlično, jer od prije nekoliko dana je dostupan mod koji kao da je stvoren za vas. Baby Yoda mod malog zelenka pretvara u igrivog lika koji je sve, samo ne sladak. Naprotiv, Baby Yoda mala je kuglica smrti koja je sposobna nemilosrdno pokositi legije Stormtroopera.

Ako se pitate zašto se Baby Yoda u modu čitavo vrijeme voza u svojim svemirskim kolicima – razlog je jednostavan. Naime, mod je napravljen kao reskin loptastog robota BB-8 što znači kako Baby Yoda koristi iste metode napada koje ga čine još većim gorivom za noćne more. Činjenica da se radi samo o teksturama ima svoju pozitivnu stranu jer s Yodom možete zaigrati online multiplayer bez brige kako ćete zaraditi ban. Naravno, drugim igračima će i dalje izgledati kao da igrate s robotom.

Ovo naravno nije prvi mod uz pomoć kojeg je Baby Yoda posjetio neku igru, a definitivno nije ni zadnji. Iskreno, ne bi nas iznenadilo da zelenko postane novi vlakić Tomica pa se krene pojavljivati u svakoj igri s aktivnom moding zajednicom.

Komentari (4)

  • Apocalypse4987

    04.03.2020 - 13:47

    zašto ovo zovu baby yoda kad ovo uopće nije yoda?

    • Saren

      @Apocalypse4987, 04.03.2020 - 14:14

      Jer Lucas nikad nije htio otkriti koje je ime dao vrsti kojoj pripada Yoda i Yaddle, te ovaj klinac tu, pa je internet kao i uvijek napravio po svom i nazvao ga baby Yoda, a to su sutke prihvatili i kreatori serije.

    • Apocalypse4987

      @Saren, 04.03.2020 - 15:21

      To je onda isti tip ljudi koji sve terence i SUV-ove zove Džipovima :/

    • Saren

      @Apocalypse4987, 04.03.2020 - 16:19

      Tocno tako. Dok Lucas ne odrijesi jezik i kaze (mada je izjavio vise puta da je car Yodina porijekla da se nezna njegova vrsta) kako se tocno zove vrsta – i dalje ce bit ovakvih naziva.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?