HCL.HR

Novi The Bard’s Tale ove jeseni dolazi na PC, a kasnije i na druge platforme

Pero Mlinar 13.07.2018.   •   3 komentara


Od proizvođača igara Wasteland 2 i Torment: Tides of Numenera krajem godine dolazi novi RPG naslov The Bard’s Tale IV: Barrows Deep.

Sad već preko 30 godina stari RPG serijal The Bard’s Tale dobit će ove godine novoga člana obitelji – najprije na PC-u, a kasnije i konzolama, MacOS-u i Linuxu. 28. 09. određen je kao službeni datum izlaska nadolazeće igre u serijalu, The Bard’s Tale IV: Barrows Deep, koja bi po riječima njezinih tvoraca trebala predstavljati svojevrsni povratak korijenima.

Kao u svakom pravom RPG-u, u svijetu Caitha, fantastičnom mjestu inspiriranom škotskom kulturom i arhitekturom upravljajući grupom od šest heroja čistit ćete zamršene tamnice od mitoloških čudovišta, rješavati smrtonosne zagonetke i nastojati spasiti svijet od mračnih sila koje mu prijete uništenjem.

The Bard’s Tale IV: Barrows Deep već se dulje vrijeme nalazi na stranicama Kickstartera pa ako ste zainteresirani, tu možete naći pozamašnu količinu informacija o samoj igri. Ako ste pak jako zainteresirani, kupnjom Ultimate ili Platinum verzije na službenim stranicama studija inXile Entertainment  igru ćete moći zaigrati prije nas običnih smrtnika jer ćete dobiti pristup beta verziji. Da – otvoreni su pre-orderi za PC verziju igre, a ovisno o varijanti i uključenim kolekcionarskim predmetima cijena se kreće u rasponu od 27.99 do 109.99 američkih dolara.

Ako ste se kojim slučajem nadali da Platinum i Ultimate verzije nisu preskupe – krivo ste mislili. Riječ je o dvjema najskupljim verzijama. Jer naravno, tko je još čuo za to da bi proizvođači igara dali svoje igre na probno isprobavanje?

Komentari (3)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?