HCL.HR

Evo prilike da svojoj daljnjoj rodbini pokažete tko je faca u Overwatchu

Juraj Bevandić 28.08.2016.   •   6 komentara


Blizzard je omogućio izravno streamanje Overtwatcha preko Battle.net servisa i to premijerno na Facebooku. Pomalo bizarno ili bolje reći blizzardno; nismo sigurno tko je tu opciju tražio, ali valjda postoji neki plan iza toga svega.

Overwatch-widowmaker

Evo nečega što će vas natjerati da prodate konzolu i počnete igrati Overwatch na kompjuteru. Blizzardov online servis za igre Battle.net u novoj će verziji dobiti mogućnost izravnog streamanja i to pazite sad – na Facebook. Bez šale, kliknete ikonicu za streamanje, ulogirate se sa svojim Facebook računom, namjestite postavke i vaša vas tetka iz Australije može gledati kako psujete dok padate u onu glupu rupu na Iliosu.

Opcija se ustvari čini prilično solidnom, jednostavna je za koristiti i radi kako je zamišljeno. Čitav sustav je trenutno u beti i nije dostupan na našim prostorima, ali kada stigne bit će moguće prenositi i ostale Blizzardove igre preko Battle.neta u slučaju da ste veći ljubitelj kartanja ili Diabla ili prijateljima jednostavno morate pokazati svog dvanaest godina starog WoW karaktera.

Zbunjujuća je i dalje ta odluka prijenosa isključivo na Facebooku. Možemo pretpostaviti da iza svega toga stoji jedan masan poslovni dogovor i da je samo pitanje vremena kada će se Blizzard povezati i sa ostalim web-servisima. No, možda se zaista kuha nešto zanimljivo u Zuckerbergovu uredu i Fejs uskoro postane ključan dio naše gaming svakodnevnice.

Označeno sa: , ,

Komentari (6)

 • don5pro

  28.08.2016 - 15:25

  Pa super 🙂

 • RapthorPechina

  28.08.2016 - 18:01

  Ta rupa na iliosu. Jedanput sam unutra neprijatelja poslao a 20 puta sam ja u nju pao . Ma odlično. Makar bi želio in game streaming ko na CS:GO da gledm Enyius i Rouge…

  • Juraj Bevandić

   @RapthorPechina, 28.08.2016 - 19:26

   Kad god igram Zaryu se muvam oko rupe da im potegnem cijelu ekipu s ultom unutra, ali nisam još nijednom. Samo par puta sa Roadhogom i Luciom ustvari 🙁

 • Uraptor

  28.08.2016 - 19:11

  Nema sanse da me itko natera da prodam konzolu, a podotovo ne zbog ovog cirkusa zvanog overatch.

 • BrainCro

  29.08.2016 - 11:32

  Super

 • CoolBroCool

  29.08.2016 - 16:27

  Eto zato ja imam pc a ne konzolu

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!