HCL.HR

Battle Royale mod u Battlefieldu 5 zvat će se Firestorm, potvrđen je i broj igrača po serveru

Zoran Žalac 05.09.2018.   •   3 komentara


Razvojni tim DICE podijelio je nekoliko informacija o tome kako će funkcionirati Firestorm – battle royale mod u Battlefieldu 5.

S obzirom da Call of Duty i Battlefield kasne na zabavu zvanu “battle royale”, bilo bi glupo da svoje battle royale modove imenuju tim nazivom. To je izašlo iz mode još prošle godine pa će se BR mod u CoD-u zvati Blackout, dok će se Battlefieldova verzija zvati Firestorm. Jer će ubitačni krug koji se sužava u Battlefieldu 5 predstavljati požar, odnosno vatreni obruč.

DICE taj mod opisuje kao bitku na najvećoj mapi u povijesti Battlefield serijala. No, čini se kako to neće biti “ja protiv svih” pristup nego će se bazirati na timskom igranju jer će se u ovom modu naći 16 ekipa u kojima će biti po četiri igrača. U prijevodu, u mečevima će sudjelovati 64 igrača po serveru, što za Battlefield i nije neki novitet.

Electronic Arts još uvijek nije izričito potvrdio hoće li Firestorm mod biti dostupan odmah po izlasku Battlefielda 5. Znamo samo da nije prisutan u otvorenom testiranju koje za sve zainteresirane počinje sutra.

Komentari (3)

  • Artyom

    05.09.2018 - 13:20

    Ovo je Strava!!!!

  • Morphing77

    05.09.2018 - 17:13

    Ekstra jedva cekam da izadje

  • Toma_HR

    05.09.2018 - 17:14

    Pošto ove godine nema CODa pada ovaj BF 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?