HCL.HR

Battle royale mod za Modern Warfare navodno stiže već početkom idućeg mjeseca

Hrvoje Smoljić 18.02.2020.   •   4 komentara


Battle royale groznica zahvatit će Call of Duty: Modern Warfare već početkom idućeg mjeseca, a mod ćemo vjerojatno moći zaigrati besplatno i bez posjedovanja čitave igre.

Infinity Ward još je početkom druge sezone Modern Warfarea igračima zagolicao maštu mogućom pojavom battle royale moda u toj igri. Jedan je od trailera na obzoru pokazao sumnjivi obruč koji se naizgled sužava te vojnike koji iskaču iz aviona, a igrači su nedugo zatim uspjeli potvrditi postojanje moda tako što su upotrebom glitcha ušli u njegov meni. Uz to, što slučajno, što namjerno, u javnost izlazi sve više detalja, ali i podatak kako ćemo mod vrlo brzo i sami moći zaigrati.

Kao što smo već pisali, mod će se zvati Warzone, a podržavat će do 200 igrača koji će biti podijeljeni u timove. Poput Apex Legendsa, postojat će mehanika “pinganja” protivnika i lokacija od kojih će se neke preklapati s onima viđenim u Ground War modu. Warzone će imati i vlastitu “plunder” valutu koja će se zarađivati ubijanjem drugih igrača, a biti će je moguće trošiti na oružja i opremu. Istu će također biti moguće akumulirati i prenositi kroz više mečeva, ali će u tom slučaju igrač biti označen kao vrijedna meta.

Umjesto povratka u meni, smrt će igrače baciti u svojevrsni gulag gdje će se morati jedan na jedan sukobiti s drugim igračem za priliku da se vrate u meč. Ono što je najzanimljivije je kako će Warzone navodno biti potpuno besplatan i kako će ga biti moguće zaigrati bez posjedovanja Modern Warfarea. Čak će biti moguće kupiti i battle pass iz pune igre te zaraditi svu kozmetiku i predmete igranjem isključivo Warzonea.

Mod bi trebao stići u prvoj polovici trećeg mjeseca, a kako igra utorkom dobiva redovna ažuriranja, očekujemo ga 03. ili 10.03.

Komentari (4)

  • Cpt. Price

    19.02.2020 - 00:45

    Toliko za skeptike i dezurne mrzitelje cod serijala koji nisu vjerovali da neče bit plačanja dodatnog sadrzaja. A ima ih ovdje podosta. Sad ce se javit na moj komentar baš ti ‘ obozavatelji ‘ mog lika i djela

    • pleto

      @Cpt. Price, 19.02.2020 - 09:21

      Tako je kapetane
      ?

  • MihajloPK

    19.02.2020 - 04:26

    Da vidimo sad CoD hatere kad krenu da igraju battle royale ?

  • bahamud

    20.02.2020 - 14:36

    Ako je džabe i sirće je slatko

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?