HCL.HR

Battle royale mod nije u planu za Crytekov Hunt: Showdown

Zoran Žalac 09.07.2018.   •   5 komentara


Iako Crytekov spoj PvP-a i PvE-a nije ni približno popularan kao battle royale mod, tvorci Hunt: Showdowna ipak ne planiraju dići sidro.

Nova igra iz Cryteka, studija koji je stvorio Far Cry i Crysis serijale, već je pola godine igriva u early accessu. Međutim, o Hunt: Showdownu se ipak ne priča diljem interneta, usprkos činjenici da ima jedan od najzabavnijih spojeva PvP-a i PvE-a među današnjim multiplayer naslovima.

Svi znamo da su svima puna usta battle royalea pa se tako nametnulo iščekivano pitanje: zašto Crytek jednostavno ne ubaci battle royale mod u svoju igru i automatski si time osigura interes mladeži. Učinili su to ionako i sa Warfaceom, zar ne?

Prema mišljenju Crystekove menadžerice proizvoda Angeli de Castro, battle royale za Hunt: Showdown nije u planu niti mu je zapravo potreban.

“Trenutno smo fokusirani da Hunt napravimo onako kako smo ga zamislili. Ali znamo da je to fleksibilna igra. Samim time što smo u early accessu, ovo je dobra pozicija za nas jer možemo podesiti igru prema željama fanova. Ako bismo i radili battle royale mod, ili bilo koji drugi mod, svejedno bismo ga pokušali učiniti unikatnim. Također bismo se pokušali potruditi da odgovara raspoloženju i duhu samog Hunta.” – poručila je de Castro.

Komentari (5)

  • siblyx

    09.07.2018 - 16:48

    Nice. Igra je nevjerojatno dobra već sada i developeri se full trude oko nje. Iskreno, nikad nisam vidio ni jedne developere da su toliko u kontaktu s igračima i baš rade igru prema željama communitya. Za svaku veću planiranu primjenu prvo stave survey da ljudi glasaju ako im se to uopće sviđa, slušaju apsolutno svaki savjet i primjedbu i na Discordu će svatko od njih individualno pomoći kako god može. Ovo za BR mod ih je community već davno zamolio da ne idu tim putem kopiranja PUBG-a.

  • GTA222

    09.07.2018 - 17:27

    Još da optimiziraju igru kako spada bila bi perfektna.

  • sedf

    09.07.2018 - 19:19

    Hvala bogu,neka normalna igra,a ne multirolaybudalasto smeće,i samo zbog ove igre ću kad otvorim delopere studio i kad zaradom pare,ima da lepo napravim dolar komp da rokam full postavke za Hunt: Showdown i Rainbow six Sieger.

  • NikolaBoyProx

    09.07.2018 - 20:59

    HVALA BOGU! Neka igra koja nema Battle royale mod,a po meni i netreba igra je po sebi zanimnjiva,inovativna..

    • sedf

      @NikolaBoyProx, 09.07.2018 - 21:52

      Potpisujem.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?