HCL.HR

Battle Royale u Černobilu kreće za tjedan dana

Zoran Žalac 21.08.2018.   •   5 komentara


Obećavajući battle royale naslov Fear the Wolves dobio je datum ulaska u fazu early accessa, a otkriveno je i što će biti dostupno u toj verziji.

U ovom trenutku vjerojatno vam termin “battle royale” polako izlazi na uši pa ćemo ga u ovoj vijesti zamijeniti s terminom “suha supa”. Oksimoronski termin koji nema smisla, ali eto – nekima nema smisla ni to što imamo 15 tisuća igara koje pripadaju žanru suhe supe.

A od 28. 08. imat ćemo 15 tisuća i jednu igru tog žanra jer u early access ulazi Fear the Wolves, nova igra tvoraca Stalker serijala. Kao što smo u već nekoliko navrata pisali, ova igra planira ponuditi malo varijacija u formatu suhe supe s PVE elementima, radijacijom i načinima na koji se mečevi mogu završiti. Kako kažu u Vostok Gamesu, bit će to evolucija suhe supe.

Verzija koju ćemo moći zaigrati krajem mjeseca (na isti dan kad i domaći naslov SCUM) imat će jednu mapu i jedan mod, ali proizvođači igre obećavaju da će biti transparentni što se razvoja tiče, odnosno da se neće ponoviti slučaj njihove prethodne igre, Survariuma, koja je zapela u vječnom razvoju i vrlo vjerojatno nikad neće biti dovršena.

Komentari (5)

  • Reponja123

    21.08.2018 - 11:32

    Ako nije besplatno nitko im neče igrat

  • the voice of truth

    21.08.2018 - 12:35

    da, nužno mora biti besplatna kao i dostupna na konzolama da bi uopće itko čuo za nju

    • ivan2324

      @the voice of truth, 21.08.2018 - 19:46

      Po mogućnosti da ima cross play i da bude dobro optimizirana. isto mi se svidja sto je lokacija u cernobilu sto daje dosta mogućnosti za zanimljiv sadržaj.

  • Strahinja Radonjic

    21.08.2018 - 15:05

    Znači igrači se ubijaju međusobno a tu su i vukovi koji napadaju sve njih, to je extra jer onda nema kampovanja tj. svako malo će vas napasti vuk i otkriti vašu lokaciju. Meni se ovo sviđa, barem što je u Černobilu, sama lokacija je jeziva, ne?

    • funky0308

      @Strahinja Radonjic, 21.08.2018 - 15:28

      Trailer je bio odlican, vidjeti cemo kakva ce igra biti. Malo je previse suvih supa, istina ali ajde, barem nesto novo u njima.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?