HCL.HR

Battlefield 5 po izlasku neće imati svoj najveći mod, a ni battle royale

Zoran Žalac 27.07.2018.   •   9 komentara


Iako je u razvoju već gotovo dvije godine, Battlefield 5 neće biti dovršen odmah po izlasku već će neke modove u multiplayeru dobiti tek naknadno.

S igrama Battlefield serijala obično ne treba žuriti i pošto-poto ih igrati na dan izlaska. U slučaju Battlefielda 5 to možda bude i najpametniji potez jer je DICE najavio kako igra neće odmah dobiti svoj najveći i najvažniji mod – Grand Operations. Rečeno je kako će isti biti ubačen u igru “ubrzo nakon izlaska“, ali nije precizno određeno hoće li to biti dan, tjedan ili mjesec nakon 19. 10.

UPDATE: DICE je “ubrzo” promijenio ploču i poručio kako će Grand Operations ipak biti igriv po izlasku u sklopu Tides of War usluge.

Grand Operations mod je nadogradnja na Operations iz Battlefielda 1, u kojemu se meč igra kroz više rundi različitih modova te ishod svake runde ima izravan utjecaj na početak iduće. Mečevi u Grand Operationsu imat će po tri runde, a trajat će otprilike oko sat vremena.

Dok Grand Operations ne bude stavljen u pogon, zasebne ćemo modove igrati kroz Airborne, Final Stand, Conquest, Breakthrough, Frontlines, Domination i timski Deathmatch. Dakle, nije da će modova faliti, a Grand Operations je ionako samo kombinacija svih tih modova.

Osim toga, igra će donijeti i solo kampanju u obliku ratnih priča, a po izlasku će biti dostupna i kooperativna komponenta Combined Arms. Jedna stvar koja ipak neće biti dostupna u desetom mjesecu bit će battle royale mod o kojemu bismo više trebali čuti na Gamescom sajmu ovoga ljeta.

Komentari (9)

  • GAMEmaher

    27.07.2018 - 20:52

    Bitno da su makli te premium pass dlc. To je najveća glupost bila. Onaj ko nije bolje upućen kupi taj premium sretan od hype kad vidio na youtube videa a ono serveri prazni. To odvajanje najveća glupost. Skužio i da ljudi koji imaju taj premium nakon nekog vremena kad se vrate igrat samo instaliraju glavnu igru i te mape se i vrte najviše…

  • phoda2

    27.07.2018 - 21:06

    neće imati battle royale ?….. pa to je svetogrđe… kako se samo usuđuju tako šta učinit ?

  • BHLazio

    28.07.2018 - 02:10

    Samo nek su izbacili premium pass. A kada ovo vidim mislim da cu pricekati sa kupovinom jer najvise igram Operations. Ne znam jesu li Grand Operations nesto novo ali Operations na BF1 nije kombinacija postojecih modova.

  • Eldar Tutnić

    28.07.2018 - 08:29

    “Ubrzo nakon izlaska”, tako sam se zeznuo sa prošli BF-om. Kaže DLC-ovi će dolaziti “ubrzo nakon izlaska”, dao pare i uzeo premium pass i dok su se konačno odlučili da izbace DLC-ove velika većina igrača prestala igrati. Igrao sam BF jako, jako puno, sad kažem i previše. Ne planiram igrati peticu osim ako baš pokida u recenzijama. Da je svijet realna utopija, savršena stvarnost izdavači igara bi unapređivali već postojeće i dodavali besplatne sadržaje, ali ništa od toga 😀

    • kuky90

      @Eldar Tutnić, 28.07.2018 - 10:16

      Teško Eldar. Znalo se kad prvi DLC izlazi, ali je drugi bio odgođen za mjesec dana.

      A u principu su na kraju radi toga dodali 50% više sadržaja u svaki DLC.

    • GAMEmaher

      @Eldar Tutnić, 28.07.2018 - 17:56

      I na kraju dali dlc-ove besplatno za sve svoje igre i opet serveri prazni… znači i đabe teško privuče ljude da ostanu. Igram odličan meni i podcjenjen battlefield hardline a dlc bili i gratis al nikog nema… isto i sa prvim star wars uglavnom. Tako da te pass gluposti bolje da nestanu sa tržišta.

    • Eldar Tutnić

      @GAMEmaher, 29.07.2018 - 17:03

      Istina.

  • Martin Safranko

    29.07.2018 - 23:04

    Jedan od razloga zašto nisam kupio bf1 je zbog tog premium pasa da ga nije bilo kupio bi ga a sada ovo ako neće imati taj pas ću ga kupit plus čini mi se da će se i gameplay malo popravit

  • SanKa

    30.07.2018 - 11:34

    ma igru treba ukinut. trailer im je toliko cringey i smiješan, strašno nešto. piši kući propalo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?