HCL.HR

Besplatni Paladins uskoro će odbaciti svoje Early Access ruho

Petra Rukav 03.05.2018.   •   5 komentara


Hi-Rez Studios nedavno je najavio kako je njegov free-to-play hero shooter skoro pa spreman raširiti svoja krila i zaživjeti kao punokrvan naslov bez Early Access pomoćnih kotača.

Nezavisni američki razvojni tim Hi-Rez Studios, nedavno se pohvalio kako je njegov free-to-play hero shooter Paladins gotovo spreman odbaciti godinu i pol staro Early Access ruho. Drugim riječima, besplatni Paladins, koji strašno podsjeća na veoma popularnu multiplayer pucačinu Overwatch, sljedećeg tjedna, točnije 08. 05., u punom izdanju procvast će na PC-u, PlayStation 4 i Xbox One konzolama.

„Čak i sada, kada je Paladins prošao kroz milijun poliranja nakon stizanja u Early Access fazu, mi još uvijek ne smatramo da je naša igra zaista dovršena. Naime, znamo da imamo još mnogo posla pred sobom te ćemo nastaviti s poliranjem, rafiniranjem, popravljanjem bugova i nastojat ćemo redovito izbacivati nove sadržaje“, objasnio je Chris Larson, izvršni producent videoigre.

Jednostavnije rečeno, što se developera tiče, izlazak Paladinsa iz Early Accessa znači tek obustavljanje svih planova koji bi doveli do nekih velikih promjena u naslovu.

Komentari (5)

  • l)oolvl

    03.05.2018 - 17:41

    znači li to da će Paladins u budućnosti letjeti sa svojim raširenim krilima ili će ipak nastaviti voziti bicikl ali bez Early Access pomoćnih kotača ? ili se radi o Early Access ruhu ? nije mi baš jasno :S

    • P3T4R

      @l)oolvl, 03.05.2018 - 23:01

      isto sranje drugo pakovanje po meni nisu nista ni promjenili osim guia i huda i tjt ekipa rekla da je popravila igru a pol obicni skinova koji se dobe grindom makla po meni trenutno sada je gori proizvod nego prije godinu pa cak i 2

  • 312AE

    03.05.2018 - 23:44

    Evo konačno danas isprobal kad svi tolko pričaju o njoj i dosta mi je zabavna igra. Sam neznam kak dugo bude motivirala. Nema baš puno mogučnost i sve je nekak malo jadnije. Heroji su za sad dosta zabavni, ali Overwatch je zabavnije, a Battleborn mi je u svoje vrijeme isto bil zabavniji. Htel ili ne, ali podsječa me na te dvije igre. Dobro znam igra je free to play, te je budu nadogradjivali. U svakom slučaju mi nedaje razlog da dam pare za išta u njoj.

  • ToniMC

    04.05.2018 - 15:25

    Jadna kopija Overwatcha…

  • eberic1

    15.05.2018 - 14:33

    Evo vec 2 godine sam u Paladinsu, i mogu rec samo pohvale, bilo je tu i sranja i svacega ali na kraju sve je ispalo veoma dobro odradeno 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?