HCL.HR

Besplatno isprobajte Call of Duty: WWII multiplayer

Petra Rukav 04.05.2018.   •   6 komentara


Američka izdavačka kuća Activision obavještava kako je multiplayer komponenta za njihov Call of Duty: WWII trenutno besplatna za igranje, pa iskoristite ovu priliku dok nije prekasno.

Ako nemate nikakve konkretne planove za nadolazeći vikend, a voljni ste osobno uletjeti u seriju međusobno povezanih oružanih sukoba koje danas nazivamo Drugim svjetskim ratom, Activision možda ima baš ono što tražite.

Konkretno, američka izdavačka kuća poznata po svom dugogodišnjem ratnom serijalu Call of Duty ovoga vikenda pozvala je sve zainteresirane vojnike da za badava stanu rame uz rame s ostalim hrabrim dobrovoljcima te zajedno krenu u juriš na neprijateljske trupe bilo da se radi o pripadnicima sila Osovine ili Saveznicima. Jednostavnije rečeno, multiplayer komponenta za Call of Duty: WWII besplatna je za isprobavanje svim PC igračima putem Steama već sada pa do nedjelje (06. 05.) u 22h, po našem vremenu.

Dakako, sav napredak koji postignete tijekom besplatnog vikenda bit će prenesen u punu verziju igre, u slučaju da istu odlučite i kupiti. Srećom, ako će vas multiplayer toliko očarati da ćete smatrati kako je CoD: WWII vrijedan kupnje, standardno izdanje videoigre možete kupiti na 33% popusta odnosno za nešto manje od 300 kuna, season pass će vas koštati tek sedam kuna više, a digital deluxe verzija može biti vaša za 555 kuna.

Komentari (6)

  • liam

    04.05.2018 - 12:40

    Ocajni potezi iz activiziona… Igra nije losa al doslo je do zamora…vise se ne mogu natjerati ni da upalim i skupim suply dropove,bodove…

  • PsiHoGujaR

    04.05.2018 - 14:30

    Hvala ali NE hvala….

  • vragec25cro

    04.05.2018 - 15:46

    Čekao da kupim.Probao u beti.Sadneču nitiđabe da ju igram

  • MarinCRO12

    04.05.2018 - 16:07

    rado ali nemam PC za to 😀

  • Momentum

    04.05.2018 - 20:31

    Isprobo sam ga,nije loš solidan je ali kada vidim one skinove i još neke stvari prave cirkus od igre i još onaj privjesak kao u Zuli totalno nepotrebno al fora jest,igrao ga nekih satak ipo i izgasio xD ma igra bukvalno napravljena za djecu i za mladje uzraste a nema apsolutno nikakve veze sa Cod2,legendarni Cod2 bolji u svakom smislu 😉 smiješni su mi zvukovi malo,skroz je zanimljivo igrat sa snajperom i bacat bombe jako dobri efekti korektno su oni to odradili nema šta,sačekat ću koji mjesec pa ga kupit na kinguinu za 15 eura čisto da ga imam i ako znam da ga neću igrat na duže staze jer me to nekako prošlo,a osjećaj je nekakav koda sam Zulu upalio da igram ili Black Ops 2

  • Chepiguz

    06.05.2018 - 11:33

    Jedini dobar FPS je bio Americas Army 2

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?