HCL.HR

Besplatno se dijeli detektivska igra The Vanishing of Ethan Carter

Zoran Žalac 20.12.2021.   •   2 komentara


Na Epic Games Store danas možete besplatno nabaviti atraktivnu detektivsku igru The Vanishing of Ethan Carter – samo budite brzi.

Na Epic Game Storeu se ovih dana svaka 24 sata dijeli po jedna igra za PC. Nekad se ponavljaju igre koje su se već dijelile, no danas se nudi jedna koja još nije bila besplatna, barem koliko nas sjećanje služi. Detektivsku avanturu The Vanishing of Ethan Carter u svoju kolekciju na EGS-u možete dodati najkasnije do 17 sati.

Radi se tu o mističnoj avanturi iz prvog lica u kojoj tražimo nestalog dječaka Ethana Cartera po predivnom okolišu doline Red Creek. U glavnoj je ulozi detektiv Paul Prospero koji ima mogućnost vizualiziranja prošlosti, a njegova istraga odvest će ga do pomalo bizarnog zaključka. Ovo inače nije horor avantura, ali pred sam kraj ipak zalazi u domenu zastrašivanja.

The Vanishing of Ethan Carter je sad već stara igra iz 2014. godine, ali se grafički drži jako dobro i za današnje vrijeme. Uvrstili smo ju na našu listu najboljih igara jesenskog ugođaja, pa vam je ovo idealna prilika da si osigurate jedan jesenski izlet potpuno besplatno.

Komentari (2)

  • ukek

    20.12.2021 - 15:07

    Walking simulator, jedan od najbolje uradjenih po meni, sve preporuke tko nije igrao.

  • Arthur

    25.12.2021 - 15:23

    Odgledao i mogunreći da mi je odlična po atmosferi, lokaciji i zanimljivoj priči. Ništa sada spektakularno ali svakako vrijedi odigrati kada se već dijeli. Čak su dobre kona i firewatch tko voli ovakav đir i da mu igra ne traje pretjerano dugo jer se dadu prijeći preko dana, pa čak i kraće.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?