HCL.HR

Besplatno se dijeli mišja avantura Ghost of a Tale

Zoran Žalac 12.12.2022.   •   5 komentara


Počela je zimska akcija na GOG-u, a u znak dobre volje svim se registriranim korisnicima dijeli besplatni primjerak igre Ghost of a Tale.

Ako se niste potrošili za Black Friday i slične prigode, sada kreće novi val popusta. Na GOG.com je tako u tijeku Winter Sale i potrajat će do 2. 1. sljedeće godine. Po sniženim se cijenama nudi više od 4500 naslova. Kao i obično, dobra je ideja kupiti The Witcher 3 GOTY izdanje jer je na 80% popusta, a ovog tjedna dobiva nove sadržaje i poboljšanje grafike.

No, ako nemate namjeru ništa trošiti, GOG vas svejedno mami da se prijavite sa svojim korisničkim računom i uzmete besplatni primjerak igre Ghost of a Tale. Radi se tu o akcijskom RPG-u iz 2018. godine, s mišem u glavnoj ulozi. U redovnoj prodaji igra košta 23 eura, a na GOG-u će biti besplatna do srijede, 14. 12. u 15 sati. Jednom kad ju dodate u svoju kolekciju, vaša je za sva vremena.

Komentari (5)

  • Chronosus

    12.12.2022 - 17:14

    Whaaa, to mi je bilo dugo na wishlistu. Izvrsno!

  • Zvonimir Komar

    12.12.2022 - 18:06

    S jedne strane vrlo simpatična igra, ali ultimativno – brutalno smaranje i krađa vremena.

    • Zelе

      @Zvonimir Komar, 12.12.2022 - 20:34

      Meni je, s druge strane, jedna od najzanimljvih igara koje sam odigrao

    • Zvonimir Komar

      @Zelе, 13.12.2022 - 12:40

      Moj prigovor – da igra smara i krade vrijeme – je stvar koja se može objektivno ustanoviti. Dakle, kad igra neumorno, neprekidno pronalazi načine da te ponovno i ponovno tjera da skupiš količinu X objekta Y i kad te pritom konstantno voza po međusobno udaljenim dijelovima svoje relativno male mape da bi se umjetno produljilo vrijeme igranja i kada sve služi tome da otvoriš novi dio mape na kojem ćeš ponovno raditi to isto, onda je to smarajuć, repetitivan dizajn koji umjetno krade vrijeme. A sad, raznim ljudima su zanimljive različite stvari, ali to je nebitno.

  • krolesi

    13.12.2022 - 06:08

    Hvala na nformaciji!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?