HCL.HR

Besplatno si nabavite prvu epizodu Life is Strangea 2

Lovro Maroševac 18.09.2020.   •   5 komentara


Izdavač Square Enix nudi vam da isprobate Life is Strange 2 kroz besplatnu prvu epizodu spomenutog naslova.

Life is Strange bio je vrlo uspješna igra koja je nedugo nakon izlaska dobila svoj nastavak. U drugom dijelu ne igramo s Max Caulfield kao protagonisticom, već nas Life is Strange 2 stavlja u uloge Seana i Daniela, dva brata kojima se dogodila nesreća i primorani su bježati pred policijom. Zajednička stvar obje igre su natprirodne moći koje glavni likovi posjeduju, a pritom ih teško kontroliraju.

Upravo će svi igrači, koji još nisu zaigrali Life is Strange 2, moći pomoći u kontroliraju viših sila tako što će zaigrati prvu epizodu drugog dijela. Square Enix objavio je kako prva epizoda na PC-u, PlayStationu 4 te Xbox One postaje besplatna zauvijek te će ju svatko moći isprobati kao uvod u ovaj naslov.

Naravno, ostale epizode morat ćete kupiti ako želite vidjeti kako će se rasplesti priča o Seanu i Danielu. Steam tako nudi preostale četiri epizode da se nabave za 7,99 eura svaka, a iste cijene mogu se pronaći i na konzolama.

Komentari (5)

  • Holysheat666

    18.09.2020 - 15:43

    Srot igra men osobno, iritanti malci, prepuno neki politicki intriga, ono mi mali meksikanci, uzas, ceko kad ce krepat jedan i drugi, prvi dio life is strange je extra,before the storm jos nekak aj al ovo nee

  • Virty

    18.09.2020 - 15:45

    Dobra igra, bolja od prvog dijela.

  • SonOfZeus

    18.09.2020 - 16:00

    Nemojte uzimati, igra je teški cringe “orange man is BAD, ACAB”.

  • Lovac

    19.09.2020 - 01:33

    Nikako mi nije sjelo na žalost nakon odlične prve sezone.

  • Arthur

    21.09.2020 - 21:00

    Nije mi bio ono nešto wow kao prvi dio. Nekako life is strange mi je stalno bio max, chloe i reachel. Iako su i sean i daniel bili dobri kao glumci nekako me nisu oduševili ni oni, a ni priča. Ali igra i dalje ima odličnu atmosferu, grafika sada nije vrh ali mi se sviđa njen stil koji daje taj draž ovoj igri a i glazba se također odlično uklapa. Za razliku od prošlih dijelova gdje se radnja odvijala unutar jednoga mjesta i gdje smo stalno susretali nove ovdje smo stalno u pokretu pa viđamo nova mjesta i ljude doslovno u svakoj epizodi. Ta stvar s novim mjestima mi se svidjela, ali stavljanje novih likova u svakoj sljedećoj epizodi i bacanje istih u vodu u svakoj sljedećoj mi nije leglo. Nekako nisam imao vremena upoznati skoro nijednog sporednoga lika. Sve u svemu zanimljiva igra ali nije za očekivati nešto na razini prvoga dijela, pa i drugoga.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?