HCL.HR

Bethesda će imati najdužu E3 konferenciju do sada, Rage 2 je praktički potvrđen

Zoran Žalac 11.05.2018.   •   5 komentara


Iz Bethesde su nam otkrili kako na ovogodišnji E3 sajam dolaze s hrpom toga za pokazati pa će im konferencija trajati duže nego prijašnjih godina.

Bethesda je dosadašnjih godina imala dvije odlične E3 konferencije i jednu razočaravajuću. Godine 2015. predstavili su Fallout 4 i Doom, a 2016. su prikazali Dishonored 2 i Prey, sve odreda hvaljene i nagrađivane igre. Prošle godine većina programa bila im je unaprijed snimljena i osim Wolfensteina 2 i The Evil Within 2 nisu imali mnogo toga za prikazati. Ove godine poručili su nam da se takvo što neće ponoviti jer će im nadolazeća konferencija trajati duže nego ijedna prethodna. S obzirom da im je prva trajala 80 minuta, očekuje se predstavljanje u trajanju od minimalno sat i trideset.

Pitanje je što Bethesda ima za predstaviti u tih sat i pol. Znamo da će najaviti proširenje za prošlogodišnji Prey i to je otprilike to. Ipak, jučer su počeli dijeliti kriptične slike Londona išaranog roza bojom. Na prvu nam to ne bi značilo mnogo, no upravo je jučer Bethesda odgovorila na glasine o Rageu 2 crtanjem znaka anarhije na navodnu kutiju igre – u roza boji.

Doduše, već se neko vrijeme nagađa da Bethesda radi na naslovu zvanom Starfield koji je SF tematike i smješten je u svemirsko okruženje. Moguće je također da ovime najavljuju sasvim novi IP. Ako je to istina, čini se da bismo kratki teaser mogli dobiti 14. 05. jer se taj datum u engleskom formatu može vidjeti na više slika.

Označeno sa:

Komentari (5)

  • NeoGames

    11.05.2018 - 11:40

    Ja se nadam Starfieldu

  • marko1106

    11.05.2018 - 13:18

    Po mome ukusu igara trenutno su mi na samom vrhu među developerima….sve sam igrao osim wolfensteina i sve su bile vrh….Prey i Dishonored su odlicne….

    • funky0308

      @marko1106, 11.05.2018 - 16:25

      Ja upravo zadnjeg Wolfa igram i igra je iznenadjujuce dobra. Nisam ni blizu tako nesto ocekivao, Return to Castle mi se nije svidio. Znaju oni napraviti dobru old school igru

    • Zvonimir Komar

      @marko1106, 12.05.2018 - 14:54

      Treba razlikovati Bethesdu kao developere i kao izdavače. Kao izdavači su po meni dobra sila u svemiru, barem u kontekstu tih AAA izdavača. Respect za igre kakve podupiru (Prey, Dishonored). Kao developeri – meh. Fallout 3/4 po meni treš, a TES serijal nakon Morrowinda – Oblivion užas, Skyrim meh.

  • Apocalypse4987

    11.05.2018 - 21:32

    Naravno da će starfield, nakon šta je ME Andromeda podbacila, otvorila se pozicija svemirskog RPG-a, i neće još dugo ostat otvorena

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?