HCL.HR

Bethesda još uvijek dijeli besplatne dodatke za Dishonored 2

Pero Mlinar 14.12.2018.   •   1 komentara


Mogućnost igranja u crno-bijelom modu jedan je od zanimljivih dodataka uključenih u paket stvari za Dishonored 2 koji se besplatno nudi na stranicama Bethesde.

Dishonored 2 prilično je star, ima sad već preko dvije godine. Usprkos tome, Bethesda za njega još uvijek ima za ponuditi neke nove sadržaje, što je zgodna stvar. A još zgodnije je to što ih nudi besplatno.

Nisu sad to neke revolucionarne stvari, naravno, ali aktualan je tako crno-bijeli mod koji se može preuzeti prijavljivanjem na stranice Bethesde, a taj se estetikom baš fino uklapa u svijet tijesnih viktorijanskih uličica i gotičkih šiljaka. Zamislite samo tu igru svjetla i sjene. Ali, ima tu još par stvari.

Mission+ je mod koji omogućuje eksperimentiranje sa svim moćima, odnosno daje mogućnost da zaigrate određenu misiju bez ikakvih ograničenja. Isto zgodna stvar. Na kraju su tu i neki in-game predmeti koji su vam isto tako dostupni besplatno – Imperial Assassin’s Pack – vjerojatno najnezanimljivija stvar u čitavoj priči, ali opet; nije za baciti.

UPDATE: U jednome od uvjeta prilikom registracije navodi se da dijeljenjem svoje elektroničke adrese prihvaćate i želite vidjeti veći broj reklama vezanih uz Bethesdu i njihovog vlasnika ZeniMax na DRUGIM stranicama. Imajte to na umu ako se odlučite na registraciju.

Komentari (1)

  • matyX6

    15.12.2018 - 13:57

    Znači uzeo sam limited edition Dishonored 2, nisu mi radili kodovi koje sam dobio i nakon što sam se sa supportom navlačio za te kodove nekoliko dana(šalji račun, šalji di si kupio, …) oni mi odgovore da nemaju više kodova. Mogli su mi to reći na prvom koraku maybe? Sve u svemu digli mi tlak i sad vidim da jedan od tih mojih kodova dijele for free(Imperial Assassin’s Pack). Očito je organizacija u Bethesdi poprilično loša u zadnje vrijeme.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?