HCL.HR

Beyond Good and Evil 2 je u aktivnoj izradi

Zoran Žalac 08.05.2012.   •   2 komentara


Ubisoft Montpellier otkrio je da se razvoj igre Beyond Good and Evil 2 nastavlja, ali da ćemo za uživanje u tom naslovu morati pričekati novu generaciju konzola.

Beyond Good and Evil 2 je živ i u aktivnoj je fazi izrade, potvrdio je kreator igre Michel Ancel. No iako je to zasigurno dobra vijest nakon što je sudbina igre bila neizvjesna praktički tri godine, kako je već rečeno – BGAE 2 nećemo dočekati na trenutnoj generaciji konzola. Ancel je ovoga puta pojasnio i zašto:

„Mogu reći da je to vrlo ambiciozna igra i da nam treba naprednija tehnologija kako bi smo ostvarili tu ambiciju. Fokusirani smo samo na igru. Prvo ćemo je stvoriti, a tek ćemo onda vidjeti što će ju pokretati.“

Upitan za navodni video iz igre koji je procurio prije tri godine, Ancel je potvrdio kako je to zaista bio BGAE 2 te se osvrnuo na tadašnje usporedbe s Mirror’s Edgeom.

„Imali smo taj [parkour] koncept prije nego se Mirror’s Edge pojavio. I imamo drugačiji pristup u perspektivi za razliku od Mirror’s Edgea. Prince of Persia i Assassin’s Creed serijali su primjerice bliži tom kontroliranju lika iz trećeg lica. Koristimo dinamičnu kameru koja se tijekom akcije dosta trese te tako daje osjećaj kao da TV snimatelji prate Jade u akcijskim dionicama. Možda je to na neki način slično Mirror’s Edgeu, ali je sama igra bitno drugačija.“

Dakle, zasad još ništa konkretno po pitanju gameplaya, no dočepali smo se zato prvog ingame screenshota koji možete vidjeti dolje. Neki će reći kako screenshot baš i ne odražava Ancelovu potrebu za novim hardverom, no ako će igra u pokretu zaista izgledati kao u fantastičnom videu otprije tri godine, možda su Ubisoftovi vapaji za novom generacijom konzola opravdani.

Komentari (2)

  • Crolossus

    08.05.2012 - 13:35

    Napkon, novost o BG&E!! Šteta jedino kaj će tek za iduću generaciju konzola izići, no valjda će biti kvalitetnija… I bolje im je da ne zakinu vlasnike PC-a.

  • Mc Nane Uvijek u fazonu

    08.05.2012 - 20:07

    ovo je bila dobra igra za ps2 !!! 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?