HCL.HR

Beyond Good and Evil 2 nije otkazan, koliko to puta treba reći?

nebel 01.08.2014.   •   0 komentara


Tvorac Raymana i Beyond Good and Evila Michel Ancel osnovao je vlastiti nezavisni tim, no iz Ubisoft Montreala poručuju kako to neće utjecati na vječiti razvoj Beyond Good and Evila 2.

Wild Sheep Studio novoosnovani je razvojni tim pod vodstvom Michela Ancela, kreatora kultnog Raymana. Studio je smješten u Montpellieru, djeluje nezavisno i sastoji se od trinaest zaposlenika. S obzirom da je u istom gradu, Ancel neće napustiti Ubisoft Montpellier već će nastaviti s radom u Ubisoftu, na čemu god radio nevezano za Beyond Good and Evil na kojemu radi već više od šest godina.

„Osim što će provoditi vrijeme na novom izazovu, Michel će i dalje voditi kreativni razvoj odabranih projekata Ubisoft Montpelliera, uključujući ekstremno ambiciozan novi naslov koji je jako blizu i njemu i čitavom timu.“ – poručio je direktor Ubisoftovog ogranka u Annecyju.

Za pretpostaviti je da je spomenuti naslov upravo BG&E 2, za kojega je Ubisoft nakon još jednog izostavljanja s E3 sajma ponovno morao potvrditi kako nije otkazan, po tko zna koji već put.

„Na mnogo načina BG&E je jedeinstvena igra koja privlači sve generacije gamera i inspirira mnoge dovršene i buduće igre Ubisoft Montpelliera. Još je jako rano (!) davati detalje o novom naslovu, ali ono što možemo reći jet da Michel i ekipa rade na temeljnim načelima igre, razvijaju nešto što želi pogurati ograničenja nastavka i koristi next-gen tehnologiju da bi dostavio iznenađujuću, inovativnu i izvanrednu igru. Cijeli tim je uzbuđen radi smjera ovog ambicioznog projekta o kojemu ćemo pričati kasnije, kako bude napredovao.“ – poručeno nam je iz Ubisofta.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?