HCL.HR

Bez interneta se neće moći vidjeti pravi kraj Kingdom Heartsa 3

Zoran Žalac prije 6 dana   •   3 komentara


Kingdom Hearts 3 dobit će nove sadržaje u zadnji tren – na dan samog izlaska, ali i dva dana kasnije. Među dodatnim sadržajima bit će i prava završnica igre.

Kingdom Hearts 3 još je od prošle godine dostupan na divljim, piratskim pašnjacima. Međutim, oni koji su ga zaigrali ilegalno, možda već i dovršili, ostali su uskraćeni za pravi završetak igre. Naime, Square Enix je obznanio kako će Kingdom Hearts 3 naknadno dobiti epilog i te još jednu tajnu, i to u obliku ažuriranja.

Ovo u prijevodu znači da igra na optičkom disku nije potpuna, ili bolje rečeno – ne možete vidjeti potpuni kraj Kingdom Heartsa 3 ako vam konzola nije spojena na internet. Znamo da ćete reći – pa kome konzola još nije spojena na internet. Međutim, Sony je prije nekoliko godina imao kampanju kojom je korisnicima nastojao pojasniti zašto je dobro da konzola bude spojena na internet, što znači da dobar dio publike svoje konzole drži offline.

Video koji će zaključiti Kingdom Hearts 3 pojavit će se dan poslije izlaska igre – 30. 1., dok će tajna nakon završetka (isto u obliku videa) biti dostupna od 31. 1. Prije ta dva videa, na sam datum izlaska 29. 1. u sklopu 1.01 ažuriranja doći će i tzv. Memory Archive koji će pokušati objasniti igračima što se sve događalo kroz prethodne igre u serijalu.

Komentari (3)

  • Žarko Ćurić

    11.01.2019 - 19:08

    Zanimljiv način kako da spriječe one “ranije” kupce od otkrivanja kraja 😀

  • Lord_Sec

    11.01.2019 - 20:15

    Zanimljivo. Posto izlazi Metro Exodus ubrzo,sacekat ce se popust

  • CrashLP

    12.01.2019 - 19:02

    Na sam datum izlaska 29. 1. u sklopu 1.01 ažuriranja doći će i tzv. Memory Archive koji će pokušati objasniti igračima što se sve događalo kroz prethodne igre u serijalu.

    Kljucna rijec POKUSATI

    Prije cu nauciti kvantnu fiziku nego cijeli storyline KH serijala hahah cant wait 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?