HCL.HR

Call of Duty: Black Ops 4 imat će privatnu betu u osmom mjesecu

Zoran Žalac 29.05.2018.   •   0 komentara


Njemački ogranak trgovačkog lanca Gamestop otkrio je informaciju kako će se beta testiranje novog Call of Dutyja održati u osmom mjesecu.

Nakon otkrivanja multiplayeru centriranog Call of Duty: Black Opsa 4 znali smo jednu sigurnu stvar. Ako igru naručimo prije izlaska, dobit ćemo pristup testiranju beta verzije, odnosno priliku da igru isprobamo nešto ranije (i otkažemo narudžbu ako nam se ne svidi). Sada pak znamo nešto više detalja jer je njemački ogranak trgovine Gamestop u javnost pustio informaciju kako će testiranje igre biti održano u osmom mjesecu ove godine.

Prema tim informacijama testiranje će se održati za sve platforme, uključujući i PC; no igrači na PlayStationu 4 bit će povlašteni te će pristup dobiti nekoliko dana ranije. U bilo kojem slučaju, nije teško zbrojiti dva i dva te zaključiti kako je osmi mjesec logičan period za održavanje bete, s obzirom da ovogodišnji CoD izlazi mjesec dana ranije nego prijašnjih godina, a već od devetog mjeseca kreće navala jesenskih hitova. Tako da – osmi mjesec nam svima ponajviše odgovara. Osim ako ste na sezoni i to ne na sezoni godišnjih odmora.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?