HCL.HR

Borderlands 3 će na PC-u ipak imati opciju ranijeg skidanja

Zoran Žalac 04.09.2019.   •   1 komentara


Epic Games je ipak odlučio da će kupcima Borderlandsa 3 na PC-u omogućiti preuzimanje igre prije službenog izlaska.

Borderlands 3 izlazi 13. 9. i objavljeno je kako će se igra moći zaigrati već od ponoći istoga datuma. Malo je to do sada značilo igračima na PC-u jer je rečeno kako oni neće imati opciju pre-loada, odnosno ranijeg preuzimanja igre, što bi značilo da ne mogu početi igrati istog trenutka kad igra postane dostupna nego prvo moraju preuzeti instalaciju koja teži oko 70 gigabajta. Na konzolama pak postoji opcija pre-loada, a tehnički gledano Epic Games Store također podržava tu opciju pa su se mnogi zapitali kakve su to budalaštine.

Srećom, došlo je do promjene plana te će Borderlands 3 na PC-u ipak dobiti opciju pre-loada. Igra će se moći staviti na preuzimanje najranije 48 sati prije izlaska, znači od 11. 9. Isto vrijedi i za pre-load na konzolama. Iz Epic Gamesa nisu obrazložili zašto su se predomislili, ali prilično je jasno da su nezadovoljni gameri dali do znanja da ne žele biti tretirani kao građani drugoga reda.

Doduše, igrači na konzolama ipak će imati minimalno povlašten status za Borderlands 3. Naime, ono što smo spomenuli na početku članka – da će se igra moći početi igrati od 13. 9. u 00:00 sati; to vam vrijedi za PS4/XBO verzije. Igrači na PC-u će Borderlands 3 moći zaigrati sat vremena kasnije; dakle u jedan sat u noći. Jedan sat razlike, ali eto – nije isto.

Komentari (1)

  • Hadvar

    04.09.2019 - 10:02

    bravo epic! Omogucili ste osnovnu funkciju svake platforme. Jos Shopping Cart i parirat ce verziji steama iz 2006.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?