HCL.HR

Borderlands 3 nećemo vidjeti na E3 sajmu, navodno

Zoran Žalac 16.05.2018.   •   0 komentara


Voditelj studija Gearbox Software izjavio je kako njihov Borderlands 3 neće biti prikazan na ovogodišnjem E3 sajmu. Možemo li mu vjerovati?

Do jučer smo smatrali kako je otkrivanje Borderlandsa 3 na E3 sajmu idućeg mjeseca skoro pa gotova stvar. Znamo da je igra već neko vrijeme u razvoju i da ju 2K Games planira izbaciti na tržište do četvrtog mjeseca iduće godine. Međutim, ako je vjerovati voditelju Gearbox Softwarea Randyju Pitchfordu, ta se najava neće dogoditi na E3 sajmu.

“Mogao bih sada precizno i specifično napisati da ‘Borderlands 3’ neće biti na E3 sajmu i mnogi od vas neće htjeti povjerovati u to. Mnogi će pronaći način da to interpretiraju kako im odgovara bez obzira no ono što je istinito. Zapravo, taj aspekt ljudske naravi je toliko snažan da će se oko ovoga povesti debata umjesto da čitava stvar utihne. Osjećam kao da će ‘Borderlands 3’ u tom pogledu postati idući Half-Life 3.” – poručio je Pitchford.

E sad, nigdje nije jasno rečeno kako igra neće biti prikazana na jednoj od konferencija E3 sajma. To da neće biti na E3 sajmu može značiti da ju posjetitelji (ili novinari) neće moći fizički zaigrati na licu mjesta.

No, sasvim je moguće da se otkrivanje igre ne čuva za E3 sajam već za neku drugu priliku. S druge strane, ne bi bilo prvi put da developer laže tvrdeći kako se njegova igra neće pojaviti na E3 sajmu. Kroz godine smo imali čitav niz primjera kako se uz laž pokušavalo sakriti iznenađenje pa je npr. Michel Ancel prošle godine tvrdio kako E3 nije najbolje mjesto za pokazati Beyond Good and Evil 2, a kao što znamo – upravo to se i dogodilo.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?