HCL.HR

Borderlands 3 idućeg mjeseca dobiva novi DLC western tematike

Hrvoje Smoljić 22.05.2020.   •   1 komentara


Borderlands 3 se tek počeo zagrijavati dodatnim sadržajima, a idući mjesec nam stiže predzadnji DLC koji će u igru donijeti dašak divljeg zapada.

Ako se jednostavno ne možete zasititi Borderlandsa 3, imamo vesele vijesti. Naime, Gearbox je u sklopu livestreama otkrio kako u igru idući mjesec stiže još sadržaja. Poglavito u vidu Bounty of Blood: A Fistful of Redemption DLC-a koji izlazi 26. 6.

Kako i samo ime sugerira, ovaj komad sadržaja biti će western tematike, a nastavit će priču iz prethodna dva DLC paketa. Mjesto radnje biti će pustinjski planet Gehenna, a igrači će morati stati na kraj bandi imena Devil Riders. Osim nove lokacije i likova, Bounty of Blood donijet će i neke gameplay novine te naravno novu opremu.

Uz lebdeći motor koji je moguće opremiti raznim oružjima, stižu nova legendarna oružja i čitava hrpa tematske kozmetike. Prije samog DLC-a, početkom šestog mjeseca u igru doalzi i ponešto besplatnog sadržaja s fokusom na end-game. Tu se primarno misli na novu gauntlet arenu na planetu Minos Prime koja je zamišljena da testira vještine i opremu iskusnih timova.

Gearbox je za sam kraj livestreama usput zagolicao maštu obožavatelja slikom za posljednji DLC koji nam stiže kasnije ove godine. Pomalo psihodeličnu sliku možete pogledati ovdje, a ista sugerira kako je Gearbox vjerojatno najbolje sačuvao za kraj.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • Hadvar

    22.05.2020 - 15:26

    Cudno. Ocekivao sam da ce doci koji novi vault hunter kao dlc.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?