HCL.HR

U Borderlands 3 stiže puška koja ispucava burgere, granate postaju ribe

Zoran Žalac 24.04.2020.   •   0 komentara


Krenuo je novi event u Borderlandsu 3. Zove se Revenge of the Cartels, donosi vizualnu temu osamdesetih godina kao i nova luda oružja.

Ako ste ispucali sve dosadašnje sadržaje Borderlandsa 3, što je lako moguće, vrijeme je da se vratite u igru do 4. 6. Krenuo je ondje događaj zvan Revenge of the Cartels, besplatan za sve vlasnike igre. Ova nadogradnja donosi novo područje, nove vrste protivnika, dodatne izazove i dakako – nova oružja.

Mislili ste da ne može luđe od dosadašnjih pušaka? Gearbox je ubacio pušku koja ispucava hamburgere. Novi arsenal dobro će doći jer nas čeka napucavanje hordi neprijatelja. Naći će se tu tri različite bande: CryptoSec, The Burnt Ends i The Purputrators, a svaka od njih ima svoje zapovjednike. Glavni negativac bit će Joey Ultraviolet, vodeći mafijozo Eridium Cartela.

Osim ovog eventa, u Borderlands 3 stigao je i Mayhem Mode 2.0. Radi se o redizajniranom endgame sadržaju, s više od 25 modifikatora. Primjerice, možete neprijateljima povećati glave za lakši headshot, ali si npr. povećati trzanje oružja i raspršivanje paljbe. Evo i video demonstracije kako to sve izgleda:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?