HCL.HR

Borilačka League of Legends igra bit će besplatna za igranje

Zoran Žalac 02.08.2022.   •   2 komentara


Riot Games je potvrdio kako će njihova sljedeća igra, radnog naziva Project L, biti free to play formata, odnosno besplatna za igranje.

Sljedeća igra koja je u razvoju kod ekipe Riot Gamesa bit će free to play formata, potvrdio je studio. Borilački naslov sa šampionima League of Legendsa još uvijek nema naziv – kodno ga nazivaju Project L, ali već sada znamo da će biti besplatan za igranje. Naravno, igra će imati neki oblik monetizacije, ali vjerojatno kroz kozmetički sadržaj.

S obzirom da je većina Riotovih igara free to play formata, ovakvo što bilo je očekivano. Ipak, zadnja igra koju su lansirali (Ruined King) bila je premium proizvod po cijeni od 30 eura, tako da tu nema garancije da svaka mora biti F2P.

Osim najave F2P formata, potvrđen je još jedan šampion koji će se pojaviti u Project L. Bit će to Illaoi, šampionka koja je imala značajnu ulogu i u prošlogodišnjem Ruined Kingu.

Ne zna se još kad bi Project L trebao postati konkretna igra, no sljedeće ažuriranje o ovoj igri dobit ćemo krajem 2022. godine.

Komentari (2)

  • Usputbudireceno

    03.08.2022 - 08:40

    Oh no….anyway.

  • janisevac

    05.08.2022 - 07:08

    Sta sam sati ostavio na lolu ,kad se samo sjetim..teemo,vayne ,garen,klasika ali najbolji. Kasnije poceli prepravljat likove uzimati im skilove smanjivat im cooldown..a da ne pricam kad dobijes u timu 3 nooba koja se ne zele prikljuciti napadu kad treba..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?