HCL.HR

Broken Age otkrio glumačku postavu predvođenu Jackom Blackom

ToxarE 02.09.2013.   •   1 komentara


Nova avantura razvojnog tima Double Fine imat će impresivnu glumačku postavu. Glasove likovima u igri dat će Jack Black, Jennifer Hale i mnogi drugi glumci.

Kickstarterom omogućena PNC avantura Broken Age značajan dio svog budžeta potrošit će na glumačku postavu. Srećom, Tim Schafer i njegova ekipa uspjeli su skupiti već provjerenu grupu glumaca koji će posuditi svoje glasove likovima u igri. Grupu predvodi zvučno hollywoodsko ime Jack Black, zajedno s poznatom Jennifer Hale koja je svojim glasom bila prisutna u brojnim igrama, između ostaloga Mass Effectu i MGS-u. Tu su još i Richard Horvitz, Nick Jameson, Grey Delisle i Cree Summer koji su sa Schaferom već surađivali na Brutal Legendu i Psychonautsu.

„Jako smo sretni što smo zadnjih 13 godina radili s najboljim glumcima u industriji, a sada ih ponovno zovemo na svojevrsno obiteljsko okupljanje. To je poput velike blagdanske večere, osim što se sve snima. I svatko s kime razgovarate je super-talentiran glumac.“ – izjavio je Khris Brown, direktor glasovne sinkronizacije u Double Fineu.

Broken Age, ili bolje rečeno njegova prvi dio, trebao bi izaći u siječnju iduće godine. Ostatak igre uslijedio bi u proljeće iste godine. Igra je najavljena za PC, Mac, Linux, iOS te Android uređaje.

Komentari (1)

  • kuky90

    02.09.2013 - 19:42

    John Cigan hahah

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?