HCL.HR

Predzadnja epizoda The Walking Deada dobila je datum izlaska

Zoran Žalac 10.12.2018.   •   4 komentara


Treća i predzadnja epizoda zaključne sezone The Walking Deada pojavit će se početkom 2019. godine.

The Walking Dead nas je ove godine šokirao, samo ne na način kako smo se nadali. Zadnja sezona Telltaleove avanture trebala je biti otkazana i prijetilo joj je da priča nikada ne bude dovršena. Srećom, projekt je iz Telltaleovih ruku uzela druga tvrtka koja je obećala dovršiti preostale dvije epizode. Prva od njih, pod nazivom Broken Toys postat će dostupna od 15. 1. 2019. godine.

Predzadnja epizoda dobila je i novi trailer fokusiran na prošle događaje, što nam sugerira da proizvođači igre igraju na kartu nostalgije. Možda je to i najbolja strategija u ovoj situaciji, s obzirom da se mnogi slažu kako The Walking Dead poslije prve sezone nije uspio ponoviti dramu i kvalitetu koja je serijal proslavila.

Usput rečeno, prethodne sezone vratile su se u prodaju na većini platformi nakon što su privremeno bile uklonjene zbog zatvaranja Telltale Gamesa. Sve dosadašnje igre moguće je kupiti na PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch konzolama. Na PC-u ih još uvijek nema, ali tvrtka Skybound obećava da će se Clementine vratiti i na tu platformu.

Komentari (4)

  • lliquid_

    10.12.2018 - 14:49

    Supp mi je sto tu na HCL.hr uz igre se bavite ostalim povezanim media contentom poput filmova i serija. Bilo bi fora kad bi uveli neku rubriku u kojoj radite review,opis ili kj vec na anime content jer veliki postotak gamera je takodjer i anime fan,xD…thx 😀

    • Marosh

      @lliquid_, 10.12.2018 - 22:32

      U Hrvatskoj ti nema bas toliko ljubitelja animea da bi se nesto znacajno napravilo, kako se redovito radi s filmovima i serijama. Zato i anime filmovi ne dolaze u lijepu nam drzavicu.

    • lliquid_

      @Marosh, 11.12.2018 - 20:38

      Hmm nezz mslm vecina ljudi za koje znm da su gameri sam vido da gledaju i anime pa sam naso neku poveznicu. Ali da vjv si u pravu,xD

  • Marosh

    10.12.2018 - 22:31

    Ako sudimo po traileru, Klementina bi mogla dobiti zavrsetak slican Ricku iz serije. Naravno, da nije zadnja epizoda, ali takvu vibru salje ovaj trailer.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?