HCL.HR

The Walking Dead je spašen, Telltale je pronašao studio koji će završiti četvrtu sezonu

Pero Mlinar 07.10.2018.   •   6 komentara


Iako je Telltale Games ovih dana zatvorio vrata, uspjeli su osigurati dostojanstven kraj serijalu The Walking Dead na čijoj će četvrtoj sezoni raditi studio Skybound Games.

Iako je prije nekoliko dana Telltale Games uručio otkaze i nekolicini preostalih zaposlenika, svojevrsne pozitivne vijesti mogu se tražiti u činjenici da je studio nakon tjedan dana traganja konačno uspio pronaći partnera koji će završiti serijal The Walking Dead.

Prava na izdavanje novih nastavka tog serijala tako će pripasti studiju Skybound Games, zapravo podružnici tvrtke-izdavača stripova po kojima je rađena i sama igra. Telltale Games došao je do dogovora s novim proizvođačem kojim je omogućeno bivšim zaposlenicima tog studija da postanu dijelom ekipe te sudjeluju u dovršetku The Walking Dead: The Final Season. Ako se sjećate, to je bila jedna od želja Telltalea jer je daljnji tijek četvrte sezone već bio uvelike zamišljen prije nego što ih je bankrot spriječio u realizaciji.

Nije još uvijek poznato hoće li čitav Telltaleov tim biti prebačen u novi studio ili se radi o manjem broju pojedinaca. Prilikom objave sretnih vijesti štedjelo se na detaljima sklopljenog dogovora – kako onih vezanih uz radni proces, tako i onih vezanih uz sam serijal. Ipak, najavljeno je da njih možemo očekivati vrlo skoro.

We’re SO happy to announce that we’ve reached a deal with @telltalegames that will allow Skybound to continue #TheWalkingDead: The Final Season! Let’s wrap up Clem’s story right! More details to come soon. pic.twitter.com/ShyREw65iq

Komentari (6)

  • GOLDEN_Knight

    07.10.2018 - 22:14

    Hvala bogu na tome da će dovršiti zadnju sezonu The Walking Dead-a zato što sam krenuo igrati sezonu 1.

    • svraka12_LIX

      @GOLDEN_Knight, 07.10.2018 - 22:56

      Ja odgledao cijeli serijal na YouTube-u pa sad kupio prvu
      i drugu sezonu i stići će za koji dan. Inače po onome što sam vidio na YouTube-u ovaj će mi serijal vjerojatno biti najbolji ikad.

    • Doctor_Stef

      @GOLDEN_Knight, 08.10.2018 - 00:44

      Nema mnogo ljudi koji su sve odigrali od početka no sretan sam što sam imao to zadovoljstvo.

  • svraka12_LIX

    07.10.2018 - 22:59

    Kad sam pročitao naslov već sam se prepao da će The Walking Dead završit nekom skroz trećem studiju koji nema veze sa serijalom. Na sreću TWD je u rukama Skybound games-a.

  • RED DEVILS

    08.10.2018 - 14:02

    Odigrao sam od prve pa do trece sezone epizoda 2, jedva cekam trecu i cetvrtu epizodu da kompletiram 2 platine tj, za The Walking Dead Collection i The Walking Dead: The Final Season na PS4 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?