HCL.HR

Bungie priprema PC port Destinyja?

Zoran Žalac 22.08.2015.   •   6 komentara


Razvojni tim Bungie traži osobu koja će testirati različite PC konfiguracije, vrlo vjerojatno s ciljem da uskoro predstavi PC verziju prošlogodišnjeg shootera Destiny.

Igrači na PC-u već su nekako prežalili prošlogodišnju konzolašku ekskluzivu pod nazivom Destiny. No, čini se kako će Activision i Bungie pokušati privući još publike za svoj skupi projekt upravo na PC-u. Ništa još nije potvrđeno, ali otvorena pozicija za zapošljavanje „PC Compatibility Testera“ u Bungieju sugerira da se ondje radi nešto vezano uz igranje na PC-u.

„Tester kompatibilnosti PC-a evaluirat će specifične opcije PC hardvera i osigurati da različiti sustavi rade zajedno preko različitih konfiguracija i pritom pružaju odlično iskustvo.“ – stoji u opisu posla. Zvuči kriptično, ali tako očito mora biti ako oglas za posao nije predviđen kao potvrda da Destiny dolazi na PC.

Takav scenarij nije bio isključen još od samog početka, a nije izgledno da Bungie radi na ičemu drugome osim Destinyja koji ove jeseni dobiva treću veliku ekspanziju pod nazivom The Taken King. Dotični tim inače je bio poznat po PC igrama tijekom devedesetih, no za PC platformu nije napravio ništa još od 2007. godine kada su portali Halo 2 u sklopu Microsoftovog guranja Games for Windows programa i Windows Viste.

Komentari (6)

  • gamer 192837465

    22.08.2015 - 11:51

    Takva je sudbina, heheh

  • prc12

    22.08.2015 - 12:03

    Slazem se… pogledao sam dosta gameplaya na youtub-u, i ne čini mi se kao nešto posebno… zapravo, čak i dosta dosadno, ali to je mozda zato sto sam se zasitio fps-a.

  • IaMarmageddoN

    22.08.2015 - 12:24

    Igrao sam i igram na PS4… Jedan od originalnijih FPSova. Baš ima onaj starinski draž poput starog dooma i neke moderne elemente. Mislim da bi ovo mogla biti dobra stvar za PC igrače koji takvu igru budimo realni nemaju! Podržavam ovaj projekt ako je Destiny u pitanju. Bungie me nikad nije razočarao, znam što se od njih očekuje i to dobijem. Kad već halo neće na PC, neka barem Destiny dođe.

  • drazensi

    22.08.2015 - 12:36

    hm…nije li se za Destiny oduvijek i pricalo da ce stici na PC samo za barem godisnjim zakasnjenjem? ako se ja barem dobro sjecam..

  • Worthaur

    22.08.2015 - 14:44

    Navodno Destiny 2, koji bi trebao izaci iduce godine ce biti i na PC. Navodno.

  • jo

    24.08.2015 - 08:16

    Super što ovo dolazi.
    Da se počine od COD, BF, MOH i ostalih žvakalica po istom šablonu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?