HCL.HR

Call of Duty: Modern Warfare 2 dolazi i na stare konzole, opet će se najprije igrati na PlayStationu

Josip Klanfar 25.05.2022.   •   4 komentara


Svakog malo naš dabar Đuka skokne na plac kupiti namirnice i usput istraži što kumice s placa pričaju o nekoj nadolazećoj igri. Evo što je saznao vezano za novi Call of Duty: Modern Warfare 2.

Jučer smo pisali kako imamo datum izlaska za nadolazeću novu igru starog Call of Duty: Modern Warfare II. Jučer su otkriveni datum izlaska (28. 10. 2022. godine) i naslovnica igre. Ono što pak nismo dobili jest konkretan prikaz gameplaya, kao ni informacije koliko će verzija igre biti, te još poneke sočne detalje.

Iako i dalje nemamo ništa konkretno po pitanju prikaza gameplaya, možemo reći da je procurio poneki sočni detalj vezan za verzije igre. Tako po pisanju zviždača s Twittera po imenu CharlieIntel, možemo očekivati tri verzije igre: Standard Edition, Cross Gen Bundle, te Vault Edition. Za pretpostaviti je da će prve dvije verzije biti ona s standardnom igrom i nadogradnja za next-gen konzole, a ova treća verzija bi trebala sadržavati sljedeće:

  • Battle Pass i 50 Tier skips
  • Red Team 141 Operator pack koji uključuje operativce: Ghost, Soap, Price, Farah
  • 10 sati duplog xp-a i isto toliko duplog xp-a na oružja
  • Ghost legacy pack koji uključuje 12 skinova za operativce i 10 blueprinta za oružje

Možda najinteresantniji dio dolazi na kraju, a riječ je o otvorenoj beti koja će se prvo pojaviti na PlayStationu. Doduše, nije to neko iznenađenje, s obzirom da Sony ima dogovor sa Activisionom već duži niz godina i ovakvu smo praksu viđali s nekoliko zadnjih Sve u svemu, ostaje nam još samo vidjeti nekakav prikaz konkretnog ili bar izrežiranog gameplaya, a to je navodno u planu za 8. 6.

Komentari (4)

  • Emexs

    25.05.2022 - 09:46

    Ne sumnjam da ce Sp biti super, jedva cekam 😌

  • KidacMamice

    25.05.2022 - 15:04

    Sam da ne spajaju sa warzonom!,🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

  • Rinma_1997

    25.05.2022 - 15:43

    Samo da nema 200+ Gb i ja zadovoljan, neka zadrže koncept mw2019 i ja kupujem bez pitanja.

  • TitanShifter

    25.05.2022 - 17:51

    Nadam se da nije povezan sa warzone-om, jer upravo igram modern warfare iz 2019-te i malo mi je falilo da odustanem od igranja koliko je vremena i peglanja trebalo da pokrenem jebenu SP kampanju. Oprostite na rjecniku. Da ne pricam da mi je zauzelo skoro pola storage-a na plejci. Nisam mogao vjerovat, jedno od najpeglativnijih iskustava da bih odigrao singleplayer koji traje 6 sati?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?