HCL.HR

Černobilski battle royale Fear the Wolves idući tjedan izlazi iz Early Accessa

Hrvoje Smoljić 31.01.2019.   •   7 komentara


Osim zanimljivog mjesta zbivanja, nudi li Fear the Wolves nešto u novo battle royale žanru ili je talent kreatora Stalkera s ovom igrom u potpunosti potraćen?

Je li promjena mjesta zbivanja dovoljna da unese dašak svježine u battle royale žanr? Kreatori Stalkera će to svakako pokušati napraviti u Fear the Wolves tako što će vas na trčanje prema centru kruga prisiliti u post-apokaliptičnom okruženju Černobila. Igra se već neko vrijeme nalazi u Steam early accesu, a čni se da će, nakon odgode, idući tjedan iz njega izaći u punoj verziji.

Puna verzija igre sa sobom nosi hrpu novog sadržaja. Novi sistem artefakata, nove mutirane protivnike i saveznike, oružja, ali i anomalije koje će dodatno otežati kretanje radioaktivnim svijetom. Prema riječima proizvođača, sve navedeno trebalo bi doprinijeti napetosti i raznolikosti svakog meča.

Ako ste već vlasnik early access inačice ove igre, ovo ažuriranje možda će vas obradovati i koji dan ranije. Razlog tome je pokušaj proizvođača da potencijalne probleme izgladi prije službenog datuma izlaska. Ovaj battle royale moći ćete i besplatno isprobati nakon izlaska igre, točnije od 6. – 12. 2. Vuče li vas išta da to i napravite, procijenite iz videa:

Komentari (7)

  • DeadStar

    31.01.2019 - 14:42

    Bolest

  • karlod1997

    31.01.2019 - 15:54

    Černobil spoji sa pucačko-avanturističko-horor žanrom i ne možeš falit.

  • PsyBorG6of9

    31.01.2019 - 22:19

    obecavajuce puno ljudi je dalo 20 eura i igra ovu igru https://steamcharts.com/app/819500 , Peak Players 44

    • Igor Belan

      @PsyBorG6of9, 01.02.2019 - 10:06

      To je bio najveći problem kad sam ja probao early access verziju – jako malo igrača, nikako da se formira meč. Ali uspio sam dvaput ući u meč i bilo je zapravo dosta dobro. Vukovi su malo blesavi, ali napetost dolaženja do helikoptera da pobjediš u meču, penjanje po ljestvama helikoptera i nadanje da ćeš uspjet doć do gore samo da bi te netko skinuo (mecima) ravno s tih ljestvi… A dosta dobra situacija 🙂

    • MaliMicek

      @Igor Belan, 01.02.2019 - 17:09

      Ne čudi me. Vostok Games su napravili FreeToPlay MP/FPS Survarium tamo 2015. koji sam podosta igrao tada. Iako je igra podosta obecavala sa svojom Stalkerovskom atmosferom i anomalijama na mapi, ali i dosta dobrom grafikom baš to je bio najveci problem. Nedostatak igrača. Vec u traileru za FTW vidim Survarium recepte, uz dodatak nekih PUBG/Battle Royale recepata s još malo više anomalija i STALKER štiha. Obecava, ali se bojim da ce se izgubiti u moru sličnih igara.

    • PsyBorG6of9

      @Igor Belan, 02.02.2019 - 22:47

      promocija im je jadna, nisam vidio niti jednog streamera da igra FTW, niti se bas previse pise o igri… h1z1 i pubg su bile i jos dan danas jesu daleko od dobre igre, no promocija im je bila druga prica. jedan besplatan ROE koji nije nista posebno je imao peak 63,435. FTW koji nema nikakvu promociju uz cifru od 20 eura nema bas neku dobru buducnost pored ovakve promocije, pa makar bio optimiziraniji,bolji i realniji od pubg-a

  • David P

    01.02.2019 - 13:22

    Hocete li snimati to na YouTube-u

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?