HCL.HR

Compound Fracture demonstrira kako bi izgledao Dino Crisis iz prvog lica

Stjepan Fikter 15.08.2021.   •   5 komentara


PSX vizuali, prvo lice i dinosauri glavni su elementi Compound Fracturea koji će nas podsjetiti kako je to bilo igrati survival horore kasnih 90-ih godina.

Iako je Capcom odavno umirovio Dino Crisis serijal, jednog dana zaigrat ćemo nešto slično što nas je plašilo u vrijeme PSX ere. Riječ je o survival hororu Compound Fracture koji nas stavlja u čizme inspektora na lokaciji kojom su zavladali dinosauri. Za atmosferu pobrinut će se vizualni stil PSX ere s time kako će se moći konfigurirati retro efekti.

Sama akcija odvijat će se iz prvog lica te će biti potrebni brzi refleksi za obranu. Bit će tu i šarolikog naoružanja kao i dodatne opreme koja će nam pomoći u preživljavanju. Kada bi Compound Fracture trebali zaigrati nije poznato, no nadamo se kako će razvoj biti uspješno priveden kraju jer se igra financira putem Patreona.

Komentari (5)

  • nemessis

    15.08.2021 - 16:58

    Ako budu retro efekti sa mogucnosti mijanjati postavke u naprednu danasnju grafiku kolko sam skuzio super, ako samo retro grafika onda totalni BIG DISLIKE

    • Stjepan Fikter

      @nemessis, 15.08.2021 - 17:01

      PSX estetika je temelj. Neće biti moderne grafike.

    • nemessis

      @Stjepan Fikter, 15.08.2021 - 17:22

      disaster

  • Adam Jensen

    15.08.2021 - 21:42

    Ne vidim svrhu ove retro grafike u novim igrama. I sam sam počeo igrati igre od onih 2D pa preko prvih 3D ali mi ova retro grafika uopće ne budi nikakvu nostalgiju. Lijepo mi bude ponekad pogledat gameplay video neke stare igre koju sam igrao kao klinac (tipa Duke Nukem 3d, Wolfenstein 3d), to mi budi nostalgiju ali ova retro grafika mi ne budi ništa, samo je ružna jer u to vrijeme kad je takva grafika bila vrh nam je to bilo lijepo ali više nije.

    • Bubimir666

      @Adam Jensen, 16.08.2021 - 11:31

      Upravo tako

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?