HCL.HR

Control će uskoro postati manje mutan

Zoran Žalac 04.09.2019.   •   2 komentara


Iz Remedy Entertainmenta otkrili su kako rade na optimizaciji Controla, ali da se s podrškom za HDR neće baviti.

Ako je vjerovati našem recenzentu Hrvoju, Control je izvrsna igra – samo ju povremeno muče neki tehnički problemi. Posebno se to odražava u verzijama za konzole, no imuna nije ni inačica za PC. U razvojnom studiju Remedy Entertainment stoga su poručili igračima da rade na optimiziranju igre na konzolama, ali da će taj dio malo potrajati. Što se tiče igrača koji imaju problema na PC-u, a koriste RTX kartice, njima je poručeno da instaliraju Windows 10 u najnovijoj verziji (1903).

Sljedeće ažuriranje Controla u planu je za sredinu devetog mjeseca, ili najkasnije za drugu polovicu rujna. Ono će između ostaloga donijeti opciju za isključivanje motion blur efekta na svim platformama. Također će se poraditi na prikazu mape kako bi ista bila preciznija i relevantnija za igrača.

Razvojni studio također je poručio kako Controlu ne planira dodati podršku za HDR te da su svjesni kako će to razočarati neke igrače. Argument im je taj da su im resursi u razvoju ograničeni te da radije žele dostaviti besplatne sadržaje poput Photo moda. Što se tiče budućih sadržaja, o tome će se očitovati idućega tjedna.

Komentari (2)

  • Žarko Ćurić

    04.09.2019 - 12:14

    Šteta za HDR, ova igra mi izgleda savršena sa osvjetljenjem za HDR

    • tryon

      @Žarko Ćurić, 04.09.2019 - 14:22

      yes, ali bar dobiješ konkretan odgovor

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?