HCL.HR

Crisis on the Planet of the Apes igra donosi potpuno novu razinu majmuniranja u VR-u

Petra Rukav 27.02.2018.   •   1 komentara


Crisis on the Planet of the Apes je potpuno nova avantura iz prvog lica pripremljena ekskluzivno za VR kako bi nam dočarala svijet smješten između Postanka i Revolucije Planeta majmuna.

FoxNext Games, gaming tvrtka koju je Fox formirao 2017. godine, upravo je najavila novu VR avanturu iz prvoga lica zvanu Crisis on the Planet of the Apes koja je smještena između događaja koji su se odvili u filmovima Rise i Dawn of the Planet of the Apes, ili po naški, Postanak i Revolucija Planeta majmuna.

Dakle, VR ekskluziva predstavit će nam svijet pet godine nakon epidemije, u vrijeme kada je „majmunska gripa“ pokosila čovječanstvo i potaknula evoluciju primata. Igrač će, na raskrižju sudbina dviju vrsta, preuzeti ulogu veoma inteligentnog majmuna koji je zatočen u zatvoru s vrlo visokim stupnjem osiguranja dok preostali ljudi očajnički traže lijek.

Glavna misija svakog igrača jest suočiti se s ljudskom agresijom dok se majmunira kroz apokaliptičan svijet s namjerom da pobjegne s ostatkom svoje rase i vrati se kući Caesaru (Cezaru), inteligentnoj čimpanzi i glavnom protagonistu Planet of the Apes reboot serijala.

Crisis on the Planet of the Apes izlazi 03. 04. 2018. za PSVR, Oculus Rift i HTC Vive po cijeni od 15 dolara, to jest 90 kuna.

Komentari (1)

  • dandelion

    01.03.2018 - 08:10

    90 kuna? opet prodaju kratkotrajni štos koji nazivaju igrom

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?